The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φιορεντίνα εναντίον Αταλάντα: προγνωστικά για τον αγώνα

Fiorentina-Atalanta-17.04

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 17 Απριλίου 2023, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Αρτέμιο Φράνκι

Ισχυρές Φιορεντίνα και Αταλάντα θα αποτελέσουν το τελευταίο ζευγάρι του τριακοστού γύρου της Serie A.

Φιορεντίνα

Στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, η Φιορεντίνα απέκτησε εντυπωσιακό ρυθμό, όπως φαίνεται από τις πρόσφατες αναμετρήσεις της με Μίλαν (2:1), Κρεμονέζε (2:0), Λέτσε (1:0), Ίντερ (1:0) και Λα Σπέτσια (1:1). Έτσι, οι «βιολέτες» συνήλθαν από την αποτυχία στον πρώτο γύρο και βρίσκονται πλέον στην ένατη θέση με 41 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 34:32.

Αταλάντα

Παράλληλα, η Αταλάντα αποδείχθηκε πιο δυνατή από την Έμπολι (2:1) και την Κρεμονέζε (3:1), σημείωσε ισοπαλία 0:0 με την Ουντινέζε και ηττήθηκε από τη Νάπολι (0:2) και Μπολόνια (0:2). Η τρέχουσα έκτη θέση με 48 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 47:34 αφήνει στην «θεά» καλές πιθανότητες να τερματίσει στην περιοχή του Κυπέλλου Ευρώπης.

Πρόβλεψη

Τον ίδιο στόχο επιδιώκει και η Φιορεντίνα, που δείχνει πολύ καλή τον τελευταίο καιρό. Κατά τη γνώμη μου, σε συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο, οι ομάδες θα εφαρμόσουν τις υψηλές επιθετικές δυνατότητές τους και θα ανταλλάξουν αποτελεσματικά σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *