The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: προγνωστικά για τον αγώνα

April 10, 2021, VALDEBEBAS, MADRID, SPAIN: MADRID, SPAIN - APRIL 10: Karim Benzema of Real Madrid celebrates a goal during the spanish league, La Liga, football match played between Real Madrid and FC Barcelona at Alfredo Di Stefano stadium on April 10, 2021 in Madrid, Spain. (Credit Image: Global Look Press/Keystone Press Agency)

Champions League – Προημιτελικός – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 18 Απριλίου 2023, 10:00 μ.μ.

Στάμφορντ Μπριτζ

Φέρνουμε στην προσοχή των αναγνωστών μας την πρόγνωση για τον αγώνα Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης, οι ομάδες θα παίξουν τον δεύτερο αγώνα του Champions League στις 18 Απριλίου.

Οι Λονδρέζοι περνούν δύσκολα 

Η Τσέλσι πιθανότατα θα προσπαθήσει να ξεχάσει γρήγορα αυτή τη σεζόν, επειδή υπήρχαν λίγα καλά πράγματα, ο σύλλογος ξόδεψε πολλά χρήματα για νέους παίκτες και άλλαξε προπονητή άλλες δύο φορές. Μέχρι στιγμής, ο Λάμπαρντ δεν έχει πετύχει, αν και λίγοι περίμεναν κάποιου είδους επιστροφή. Η κατάσταση στην Πρέμιερ Λιγκ δείχνει πολύ άσχημη, μόλις 11η θέση, ακόμα και πίσω από την έβδομη θέση για 10 βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο, οι Λονδρέζοι ηττήθηκαν εντός έδρας από την Μπράιτον με σκορ 1:2, παρατείνοντας το σερί τους χωρίς νίκες στο πρωτάθλημα έως 5 συναντήσεις. Τουλάχιστον επτά παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη συνάντηση, άλλοι δύο είναι υπό αμφισβήτηση.

Η Ρεάλ Μαδρίτη θέλει να κερδίσει ξανά το αγαπημένο της τουρνουά

Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα για τη Ρεάλ αυτή τη σεζόν, στη Πριμέρα Ντιβισιόν ο σύλλογος δεν αγωνίζεται για το τίτλο στο πρωτάθλημα, καθώς έρχεται δεύτερος, 11 βαθμούς πίσω από την Μπάρτσα, αλλά απέχει ένα βήμα από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας, όπου θα παίξει με την Οσασούνα. στον τελικό. Οι «μαρέγκες» εξακολουθούν να είναι σε θέση να ανταγωνίζονται για τη νίκη στο αγαπημένο τους τουρνουά Champions League, τώρα είναι οι κάτοχοι του τροπαίου. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα ηττήθηκε από την Κάντιθ με 2:0. Ο σύλλογος έχει μόνο μία απώλεια προσωπικού πριν από αυτή τη μάχη.

Προσωπικές συναντήσεις 

Στον πρώτο αγώνα, η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να δικαιολογήσει την κατάσταση του φαβορί και να κερδίσει με σκορ 2:0, δεν μπορούμε να πούμε ότι η Τσέλσι φαινόταν απελπιστική, αλλά οι Λονδρέζοι δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους.

Πρόβλεψη αγώνα 

Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί σε αυτό το ζευγάρι, η Τσέλσι παίζει εντός έδρας και πρέπει να κερδίσει, ενώ η Ρεάλ μπορεί να παίξει σύμφωνα με το σκορ, αν και δεν έχει νόημα να κλιστεί στο δικό της μισό. Εφόσον οι «αριστοκράτες» δεν έχουν τίποτα να χάσουν, θα προσπαθήσουν να παίξουν όσο το δυνατόν πιο επιθετικά και να ρισκάρουν. Ένα τέτοιο ματς μπορεί να αποδειχθεί θεαματικό, ακόμα κι αν οι Μαδριλένιοι προσπαθήσουν να στεγνώσουν το παιχνίδι. Ποντάρουμε στο under 2,5 γκολ με απόδοση 1,95.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *