The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λιντς εναντίον Λίβερπουλ: προγνωστικά για τον αγώνα

Lids-Liverpul-17.04

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 17 Απριλίου 2023, 10:00 μ.μ.

Elland Road

Φέρνουμε στην προσοχή των αναγνωστών μας την πρόβλεψη για τον αγώνα Λιντς – Λίβερπουλ, η οποία δημοσιεύεται στις σελίδες του πόρου μας.

Το βασικότερο για τα «παγώνια» είναι να παραμείνουν στην ελίτ

Η Λιντς έχει προβλήματα τη φετινή σεζόν, αυτό φαίνεται από τη βαθμολογία, τα «παγώνια» καταλαμβάνουν μόλις τη 16η θέση, έχοντας προβάδισμα μόλις δύο βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, με ένα παιχνίδι στο χέρι. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα έπαιξε εντός έδρας με έναν από τους άμεσους ανταγωνιστές της Κρίσταλ Πάλας, η Λιντς άνοιξε το σκορ στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, και στη συνέχεια απέτυχε εντελώς, χάνοντας 1:5. Το βασικό καθήκον για τη σεζόν είναι προφανές, η παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ. Τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε τρεις παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Η Λίβερπουλ δεν μπορεί να σώσει μια κακή σεζόν

Η Λίβερπουλ στενοχωρεί πολύ αυτή τη σεζόν, έχοντας αποτύχει σε όλα τα τουρνουά, η ομάδα αποκλείστηκε από παντού, έμεινε μόνο η Premier League, όπου καταλαμβάνει μόλις όγδοη θέση, 12 βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα με ένα παιχνίδι στο χέρι, οπότε το Champions League είναι σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μπορούν ακόμα να αγωνιστούν για ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αν και ακόμα και εδώ πρέπει να τρέχει να προλάβει τους ανταγωνιστές. Στον τελευταίο γύρο, οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ σημείωσαν ισοπαλία εντός έδρας με την κορυφαία Άρσεναλ 2:2, αν και έχαναν 0:2 στη διάρκεια της συνάντησης. Για τον σύλλογο, αυτός ο αγώνας ήταν ο τέταρτος στη σειρά χωρίς νίκη. Η Λίβερπουλ έχει επίσης τρεις απώλειες προσωπικού πριν από την επερχόμενη συνάντηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Όπως δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία, τον τελευταίο καιρό οι ομάδες χαροποιούν με τις υψηλές επιδόσεις στις αντιμέτωπες αναμετρήσεις. Στον πρώτο γύρο η Λίβερπουλ κυριάρχησε εντός έδρας, αλλά η Λιντς έπαιξε καλά με το νούμερο δύο και μάλιστα κατάφερε να αρπάξει μια εκτός έδρας νίκη με 2-1.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες τα πηγαίνουν χειρότερα από το αναμενόμενο αυτή τη σεζόν, με τη Λίβερπουλ στα χαρτιά ως φαβορί, αν και η μάχη θα είναι απρόβλεπτη. Αν οι Κόκκινοι δείξουν το ποδόσφαιρό τους, τότε μάλλον θα κερδίσουν τρεις βαθμούς. Ας ποντάρουμε στην καθαρή νίκη των φιλοξενούμενων κι ας φαίνεται ριψοκίνδυνη (απόδοση 1,7).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *