The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Χαμ εναντίον Άρσεναλ: προγνωστικά για τον αγώνα

VestHem-Arsenal-16.04

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 16 Απριλίου 2023, 4:00 μ.μ.

Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου

Στην Αγγλία τα περισσότερα ματς του επόμενου γύρου είναι προγραμματισμένα για το Σάββατο. Αλλά, ως συνήθως, κάποια ενδιαφέροντα ζευγάρια αφήνουν για την Κυριακή. Αυτή τη φορά λοιπόν θα πραγματοποιηθεί μία από τις παραλλαγές του ντέρμπι του Λονδίνου, όταν η Γουέστ Χαμ θα παίξει με την Άρσεναλ. Οι ειδικοί του site έχουν ετοιμάσει μια πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 16 Απριλίου 2023.

Η Γουέστ Χαμ θα αγωνιστεί στο τέλος της σεζόν σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα

Τα «σφυριά» είναι ένας από τους λίγους αγγλικούς συλλόγους που βρίσκονται ακόμη στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Έχοντας ξεκινήσει στο Conference League στα προκριματικά, συνεχίζουν να διεκδικούν τον τίτλο, ενώ έδωσαν και 100% αποτέλεσμα μέχρι την άνοιξη, κερδίζοντας όλους τους αγώνες. Όμως με τη Γάνδη όλα έληξαν 1-1 εκτός έδρας. Ταυτόχρονα όμως σημειώθηκε βαθιά πτώση στην Πρέμιερ Λιγκ και μέχρι στιγμής δεν μπορεί να λεχθεί ότι ο αγώνας για την επιβίωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Αλλά κερδίζοντας 2 από τους 3 αγώνες τον Απρίλιο στην Πρέμιερ Λιγκ, τα «σφυριά» βελτίωσαν τις αποδόσεις τους εκεί.

Η Άρσεναλ επικεντρώθηκε σε ένα 1 αλλά το βασικό της στόχο

Οι «κανονιέρηδες» αποκλείστηκαν από το Europa League τον Μάρτιο, χάνοντας εντός έδρας στα πέναλτι από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ακόμη νωρίτερα ο σύλλογος τελείωσε τον αγώνα στα κύπελλα, ωστόσο, δεν προσπάθησαν πραγματικά εκεί. Ωστόσο, όλα δικαιολογούνται: Ο Ζιντσένκο και η παρέα είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα για τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Αρτέτα δικαιολογεί επιτέλους πλήρως την υπομονετική εμπιστοσύνη του Κρένκε. Τώρα, στα μέσα της άνοιξης, οι παίκτες του είναι μπροστά από όλους, συμπεριλαμβανομένης της Μάντσεστερ Σίτι. Και, το πιο σημαντικό, η τελική ευθεία ξεκίνησε με επιτυχία, νικώντας πρώτα τη Λιντς με 4-1, και την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο της Λίβερπουλ, έχοντας ξεκινήσει δυνατά, κατέληξε 2-2, ενώ θα μπορούσαν να σημειώσουν ήττα.

Προηγούμενοι αγώνες

Οι «κανονιέρηδες» έχουν καλά στατιστικά στους αγώνες με τα «σφυριά». Στους τελευταίους αγώνες πήραν 6 νίκες με μία μόνο ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Οι «κανονιέρηδες» είναι απίθανο να επιτρέψουν 2η συνεχόμενη αστοχία. Συνιστούμε να στοιχηματίσετε στον Ζιντσένκο και την παρέα του με χάντικαπ -1 και απόδοση 1,98.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *