The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βόλφσμπουργκ εναντίον Λεβερκούζεν: προγνωστικά για τον αγώνα

Volfsburg-Bajer-16.04

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Κυριακή, 16 Απριλίου 2023, 8:30 μ.μ.

Αρένα Φολκσβάγκεν

Με συνάντηση της φιλόδοξης Βόλφσμπουργκ και της Λεβερκούζεν θα κλείσει το πρόγραμμα της εικοστής όγδοης αγωνιστικής της Bundesliga.

Βόλφσμπουργκ

Τον τελευταίο μήνα, η Βόλφσμπουργκ σημαδεύτηκε μόνο από τη νίκη με 1-0 επί της Στουτγάρδης, αλλά οι αγώνες με την Άιντραχτ (2:2), την Ουνιόν Βερολίνου (1:1), την Άουγκσμπουργκ (2:2) και την Γλάντμπαχ (0:2) δεν του βγήκαν και τόσο ρόδινοι. Η σημερινή ένατη θέση με 39 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 46:36 αφήνει στους «λύκους» θεωρητικές ευκαιρίες να επιβάλλουν έναν αγώνα για την ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Λεβερκούζεν

Η Λεβερκούζεν με 43 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 51:41 βρίσκεται στην έκτη θέση και παράλληλα η δυναμική των πρόσφατων αποτελεσμάτων του είναι εντυπωσιακή. Πέντε σερί νίκες επί της Χέρτα Βερολίνου (4:1), της Βέρντερ Βρέμης (3:2), της Μπάγερν Μονάχου (2:1), της Σάλκε (3:0) και της Άιντραχτ (3:1) είναι ξεκάθαρη επιβεβαίωση αυτού.

Πρόβλεψη

Από αυτό το ματς περιμένω ανοιχτό ποδόσφαιρο, γιατί τόσο η Βόλφσμπουργκ όσο και η Λεβερκούζεν είναι πολύ καλές στις επιθετικές ενέργειες. Αλλά με την άμυνα δεν είναι όλα καλά, οπότε είναι απίθανο ο αγώνας να περιοριστεί σε τρία γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *