The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νότιγχαμ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: προγνωστικά για τον αγώνα

Nottingem-ManchesterYUnajted-15.04

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 16 Απριλίου 2023, 6:30 μ.μ.

Σίτι Γκράουντ

Υποψήφιος για υποβιβασμό η Νότιγχαμ θα αντιμετωπίσει την τρομερή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τριακοστό πρώτο γύρο της Premier League.

Νότιγχαμ

Αυτή την άνοιξη, η Νότιγχαμ μπορεί να καυχηθεί μόνο για την ισοπαλία 1-1 με τη Γουλβς, η οποία αντικαταστάθηκε από ήττες από Τότεναμ (1:3), Νιούκασλ (1:2), Λιντς (1:2) και Άστον Βίλα (0:2). Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι με αυτόν τον ρυθμό, η ομάδα έπεσε στη δέκατη όγδοη θέση, έχοντας κερδίσει 27 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 24:54.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε ένα βήμα μπροστά και τώρα είναι τέταρτη με 56 βαθμούς και ένα σχετικά μέτρια διαφορά τερμάτων 44:37. Εξάλλου, μετά από αποτυχίες σε μονομαχίες με Λίβερπουλ (0:7), Σαουθάμπτον (0:0) και Νιούκασλ (0:2), οι Κόκκινοι Διάβολοι νίκησαν την Μπρέντφορντ (1:0) και την Έβερτον (2:0) καθαρά στην κλάση.

Πρόβλεψη

Τα φαβορί αυτού του ζευγαριού είναι βέβαια πιο έμπειροι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, η Νότιγχαμ εντός έδρας είναι σε θέση να επιβάλει άξιο ανταγωνισμό σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Εδώ περιμένω ανταλλαγή ακριβών χτυπημάτων, αφού και οι δύο αντίπαλοι δεν έχουν πολύ αδιαπέραστη άμυνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *