The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Βερόνα: προγνωστικά για τον αγώνα

Наполи-Аталанта-11.03

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 15 Απριλίου 2023, 7:00 μ.μ.

Στάδιο Σαν Πάολο

Ο επόμενος αγώνας της τριακοστής αγωνιστικής της Serie A ανάμεσα στη Νάπολι και τη Βερόνα είναι προγραμματισμένος για το ερχόμενο Σάββατο.

Νάπολι

Με 74 βαθμούς στο ενεργητικό της και εντυπωσιακή διαφορά τερμάτων 66:21, η Νάπολι οδηγεί με αυτοπεποίθηση το βαθμολογικό πίνακα και προχωρά γρήγορα προς το πρώτο της Σκουντέτο στον εικοστό πρώτο αιώνα. Οι «παρτενοπέι» δεν ντράπηκαν καθόλου από τις εντός έδρας ήττες 0:1 από τη Λάτσιο και 0:4 από τη Μίλαν, οι οποίες αντικαταστάθηκαν από νίκες σε Αταλάντα (2:0), Τορίνο (4:0) και Λέτσε (2:1).

Βερόνα

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Βερόνα σημείωσε μια κρίσιμη νίκη με σκορ 2-1 επί της Σασουόλο, η οποία αντικατέστησε τις αποτυχίες σε μονομαχίες με τη Λα Σπέτσια (0-0), τη Μόντσα (1-1), τη Σαμπντόρια (1-3) και τη Γιουβέντους (0-1). Οι Mastiffs εξακολουθούν να βρίσκονται στη 18η θέση με 22 πόντους, διαφορά τερμάτων 24:43 και τέσσερις πόντους πίσω από τη ζώνη σωτηρίας.

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, μεταξύ σημαντικών αναμετρήσεων στο Champions League, η Νάπολι θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει τη Βερόνα σε οικονομική κατάσταση. Επομένως, περιμένω από τους «παρτενοπέι» να κερδίσουν με διαφορά στο σκορ ενός ή δύο γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Νάπολι με ένα ή δύο γκολ και απόδοση 2,06.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *