The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Μπόρνμουθ: προγνωστικά για τον αγώνα

LONDON, ENGLAND - JANUARY 13: Harry Kane of Tottenham Hotspur battles for possession with Ruben Loftus-Cheek of Fulham  during the Premier League match between Tottenham Hotspur and Fulham at Tottenham Hotspur Stadium on January 13, 2021 in London, England. Sporting stadiums around England remain under strict restrictions due to the Coronavirus Pandemic as Government social distancing laws prohibit fans inside venues resulting in games being played behind closed doors. (Photo by Matthew Childs - Pool/Getty Images)

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 15 Απριλίου 2023, 5:00 μ.μ.

Tottenham Hotspur Stadium

Στην Αγγλία ξεκίνησε η γραμμή τερματισμού της σεζόν. Και, μεταξύ άλλων, γίνεται αγώνας για τη θέση στην πρώτη 4άδα του τελικού βαθμολογικού πίνακα. Ένας εκ των διεκδικητών, η Τότεναμ θα υποδεχτεί εντός έδρας την Μπόρνμουθ. Τι θα κάνουν οι Σπερς απέναντι σε έναν νεοφερμένο στην κατηγορία; Οι συντάκτες του ιστότοπου δημοσίευσαν αναλυτική πρόβλεψη για αυτόν τον ποδοσφαιρικό αγώνα στις 15 Απριλίου 2023.

Η Τότεναμ προσπαθεί να τελειώσει με κάποιο τρόπο τη σεζόν

Κατά την τελευταία κλήρωση, οι Σπερς κάλεσαν τον Αντόνιο Κόντε και αυτός  κατάφερε να δώσει αμέσως ένα γρήγορο και λαμπερό αποτέλεσμα, καταφέρνοντας να αρπάξει την 4η θέση του «Champions League» στην τελική κατάταξη της σεζόν 2021/2022. Όμως, όπως συμβαίνει συχνά, η ενέργεια του Ιταλού δεν κράτησε πολύ στον νέο κύκλο, επιπλέον, προκάλεσε την απόλυσή του τη στιγμή που οι παίκτες του αποκλείστηκαν από τα κύπελλα και το Champions League και παραλίγο να χάσουν τις ευκαιρίες τους να τερματίσουν ξανά στην κορυφή-4 της Πρέμιερ Λιγκ. Ήδη χωρίς αυτόν τον προπονητή, οι Σπερς περιορίστηκαν στην ισοπαλία με την Έβερτον, αλλά τελικά κέρδισαν, 2-1 την ισχυρή Μπράιτον εντός έδρας.

Η Μπόρνμουθ δείχνει την ικανότητα να πετύχει την κατάλληλη στιγμή

Τα «κεράσια» ισορροπούν συνεχώς στα πρόθυρα του υποβιβασμού. Κερδίζουν αρκετά συχνά από τα μέσα Φεβρουαρίου. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι οι ανταγωνιστές τώρα, στη γραμμή τερματισμού, έχουν επίσης βελτιωθεί. Έτσι και μετά το μάξιμουμ που σημειώθηκε με τη Λίβερπουλ τον Μάρτιο και με τη Φούλαμ τον Απρίλιο, λόγω του 0-2 με την Μπράιτον, η ομάδα έπεσε ξανά στην τελευταία τριάδα. Όμως στον τελευταίο γύρο, οι παίκτες του Γκάρι Ο’ Νιλ κατάφεραν να συγκεντρωθούν ξανά και να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα, επίσης στο γήπεδο της άμεσης ανταγωνιστής, Λέστερ. Εκεί το μοναδικό γκολ πέτυχε λίγο πριν την ανάπαυλα ο Μπίλινγκ.

Προηγούμενοι αγώνες

Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 11 επίσημοι αγώνες και η Μπόρνμουθ κέρδισε μόνο μία φορά. Η Τότεναμ είχε 8 νίκες, συμπεριλαμβανομένων 3-2 σε αυτή την κλήρωση.

Πρόβλεψη

Ο Κέιν και η παρέα του παίζουν στην έδρα τους και πρέπει να το αξιοποιήσουν στο έπακρο. Συνιστούμε να στοιχηματίσετε στη νίκη της Μπόρνμουθ με χάντικαπ -1 και απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *