The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: προγνωστικά για τον αγώνα

Sevilya-ManchesterYUnajted-20.04

Europa League – Προημιτελικός – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023, 10:00 μ.μ.

Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν

Στις 20 Απριλίου οι Σεβίλλη και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξουν τον δεύτερο αγώνα των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Σεβίλλη έχει πρόοδο

Η «Λευκή Ανδαλουσία» δεν έχει την καλύτερη σεζόν, στη Πριμέρα έπρεπε να σκεφτεί ακόμη και την επιβίωση. Τώρα ο σύλλογος είναι 13ος στο πρωτάθλημα, η διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη είναι 8 βαθμοί. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας τη Βαλένθια με σκορ 2:0. Το Europa League είναι ένα επιτυχημένο τουρνουά για τη Σεβίλλη, οπότε αυτή τη φορά ο σύλλογος σκοπεύει να παλέψει για το τρόπαιο. Δύο παίκτες δεν θα μπορούν να βοηθήσουν τους συνεργάτες στην επερχόμενη αναμέτρηση.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να πιέσουν τον αντίπαλο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μοιάζει με πραγματικό διεκδικητή για την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά για να φτάσει στα ημιτελικά πρέπει να κερδίσει εκτός έδρας. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» είναι σε καλή κατάσταση, έχουν ήδη κατακτήσει το Λιγκ Καπ και είναι ικανοί να κερδίσουν ένα ακόμη τρόπαιο. Στην Πρέμιερ Λιγκ, η ομάδα είναι τρίτη, η διαφορά από την πέμπτη θέση είναι 6 βαθμοί με ένα παιχνίδι στο χέρι, οπότε δεν θα είναι δύσκολο να παραμείνει στην πρώτη τετράδα. Στον τελευταίο γύρο κατάφεραν να νικήσουν εκτός έδρας τη Νότιγχαμ Φόρεστ 2:0. Αμέσως 11 παίκτες κινδυνεύουν να χάσουν αυτή τη συνάντηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Στην πρώτη συνάντηση, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε ένα δυνατό ξεκίνημα και προηγήθηκε 2-0 στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, ο Ζάμπιτσερ σημείωσε διπλό. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» άξιζαν τη νίκη, αλλά δεν κράτησαν το νικηφόρο σκορ, σκοράροντας δύο φορές στα δίχτυά τους ήδη στο τέλος της συνάντησης – 2:2.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ θεωρείται ελαφρύ φαβορί σε αυτή τη συνάντηση, ακόμη και παρά τον παράγοντα αγώνα εκτός έδρας, υπάρχει η αίσθηση ότι οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δεν πίεσαν τον αντίπαλο μέχρι το τέλος. Στην επικείμενη μάχη προτείνουμε να στοιχηματίσετε στη νίκη των φιλοξενούμενων με μηδενικό χάντικαπ και απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *