The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ανζέ εναντίον ΠΣΖ: προγνωστικά για τον αγώνα

Anzhe-PSZH-21.04

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023, 10:00 μ.μ.

Σταντ Ζαν Μπουέν

Στον εναρκτήριο αγώνα της τριακοστής δεύτερης αγωνιστικής της Ligue 1, ο βασικός διεκδικητής του τίτλου πρωταθλήματος η ΠΣΖ θα πάει να επισκεφτεί το αουτσάιντερ Ανζέ.

Ανζέ

Η Ανζέ παίζει την τρέχουσα εκστρατεία χειρότερα από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε με 14 βαθμούς στο ενεργητικό και μια απογοητευτική διαφορά τερμάτων 24:66, βρίσκεται στο κάτω μέρος της βαθμολογίας με πενιχρές πιθανότητες σωτηρίας. Σημειώνω ότι πριν από λίγο καιρό οι «ασπρόμαυροι» νίκησαν τη Λιλ με σκορ 1:0, σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με τη Νις, αλλά έχασαν 0:2 από την Τουλούζη, 0:3 από την Λανς και 1:2 από την Κλερμόν.

ΠΣΖ

Σε παρόμοιο χρονικό διάστημα, η ΠΣΖ ηττήθηκε από τη Ρεν (0:2) και Λιόν (0:1), αλλά νίκησε τα ματς με Μπρεστ (2:1), Νις (2:0) και Λανς (3:1). Συνολικά στο πρωτάθλημα, οι Παριζιάνοι κέρδισαν 72 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 73:30, χάρη στους οποίους προηγούνται με χάντικαπ των οκτώ βαθμών έναντι του πλησιέστερου διώκτη.

Πρόβλεψη

Τα αδιαμφισβήτητα φαβορί αυτού του ζευγαριού είναι οι φιλοξενούμενοι, που πρέπει να κάνουν μόνο λίγα βήματα για τον τίτλο. Δεν νομίζω ότι η ΠΣΖ θα παίξει σε οικονομική κατάσταση και σε τέτοια σενάρια δεν αποκλείεται ακόμη και η συντριπτική της νίκη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της ΠΣΖ με χάντικαπ -1,5 και απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *