The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άρσεναλ εναντίον Σαουθάμπτον: προγνωστικά για τον αγώνα

Arsenal-Sautgempton-21.04

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Έμιρεϊτς

Η ποδοσφαιρική Παρασκευή είναι συνήθως ένα προοίμιο του πλούσιου Σαββατοκύριακου, αν και μπορείτε να βρείτε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα αυτήν την ημέρα. Οι ειδικοί μας έχουν ετοιμάσει την πρόβλεψή τους για τον αγώνα της Άρσεναλ με τη Σαουθάμπτον.

Οι «κανονιέρηδες» έχασαν σχεδόν κάθε πλεονέκτημα 

Η Άρσεναλ έδωσε πραγματική ελπίδα στους οπαδούς της για το τίτλο στο πρωτάθλημα, η ομάδα έπαιζε με αυτοπεποίθηση στο πρωτάθλημα, αλλά τώρα άρχισαν τα προβλήματα, καθώς ο σύλλογος έχει χάσει σχεδόν όλο το πλεονέκτημά του. Οι Λονδρέζοι συνεχίζουν να ηγούνται της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά η δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι είναι 4 βαθμούς πίσω με ένα παιχνίδι στο χέρι. Στον τελευταίο γύρο, οι παίκτες του Αρτέτα έχασαν τη νίκη στο ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ, κερδίζοντας 2:0, έπαιξαν 2:2 και αυτή ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία, με τη Λίβερπουλ ήταν το ίδιο σκηνικό. Τέσσερις παίκτες θα χάσουν τη συνάντηση λόγω τραυματισμών.

Δύσκολα θα παραμείνουν οι «άγιοι» στην ελίτ 

Η Σαουθάμπτον έχει αποτύχει μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν, καθώς είναι τελευταία στο πρωτάθλημα, 4 βαθμούς πίσω από τη σωτήρια 17η θέση. Στον τελευταίο γύρο, οι «άγιοι» έχασαν εντός έδρας από την Κρίσταλ Πάλας με σκορ 0:2, οπότε το σερί χωρίς νίκες επεκτάθηκε σε έξι ματς, σε αυτό το διάστημα κατάφεραν να σημειώσουν μόλις δύο βαθμούς. Ο σύλλογος έχει επίσης τέσσερις απώλειες προσωπικού πριν από αυτή την αναμέτρηση.

Προσωπικές συναντήσεις  

Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου, η Άρσεναλ δεν κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας, οι ομάδες σημείωσαν ισοπαλία με σκορ 1:1.

Πρόβλεψη

Αν και συναντώνται η πρώτη και η τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος, ο αγώνας μπορεί να εξελιχθεί σε μια ενδιαφέρουσα μάχη, αφού και οι δύο αντίπαλοι έχουν εξαιρετικά κίνητρα. Η Άρσεναλ θα προσπαθήσει να ευχαριστήσει το κοινό της και να κερδίσει μια πολυαναμενόμενη νίκη, το παιχνίδι σίγουρα θα διεξαχθεί με σημαντικό πλεονέκτημα για τους γηπεδούχους. Σας προτείνουμε να ποντάρετε εδώ στη νίκη των «κανονιέρηδων» με χάντικαπ -1,5 γκολ και απόδοση 1,64. 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *