The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σπόρτινγκ Λισαβόνας εναντίον Γιουβέντους: προγνωστικά για τον αγώνα

Sporting-YUventus-20.04

Europa League – Προημιτελικός – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Ζοζέ Αλβαλάδε

Στο δεύτερο προημιτελικό αγώνα του Europa League, Σπόρτινγκ και Γιουβέντους θα προσπαθήσουν να προσδιορίσουν την πιο δυνατή.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Η Σπόρτινγκ τερμάτισε το εντυπωσιακό σερί νικών της στο πρωτάθλημα το περασμένο Σαββατοκύριακο με την ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Αρόκα. Ως αποτέλεσμα, τα «λιοντάρια» είναι απίθανο να ανέβουν πάνω από την τρέχουσα τέταρτη θέση. Όμως στο Γιουρόπα Λιγκ αποδίδουν πολύ καλύτερα και οι θεαματικές νίκες επί της Μίντιλαντ (1:1, 4:0) και της Άρσεναλ (2:2, 2:1) είναι μια ολοφάνερη επιβεβαίωση αυτού.

Γιουβέντους

Η Γιουβέντους νίκησε τη Ναντ (1:1, 3:0) και τη Φράιμπουργκ (1:0, 2:0) με πιο ρεαλιστικό τρόπο, πλησιάζοντας έτσι τον βασικό στόχο της σεζόν – τον θρίαμβο στο Γιουρόπα Λιγκ. Το θέμα είναι ότι μετά από σοβαρές βαθμολογικές κυρώσεις στη Serie A, οι «μπιανκονέρι» είναι μόλις έβδομοι, ενώ την παραμονή ηττήθηκαν κιόλας από τη Σασσουόλο 0:1.

Πρόβλεψη

Πριν από μια εβδομάδα, οι Τορίνιοι κέρδισαν με σκορ 1:0, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να εδραιώσουν την επιτυχία στη Λισαβόνα σε μονομαχία με καθόλου αδύναμο αντίπαλο. Δεν θα εκπλαγώ αν η Σπόρτινγκ Λισαβόνας καταφέρει να αποφύγει την ήττα, κάτι το οποίο όμως δεν εγγυάται την πρόκρισή της στους ημιτελικούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με χάντικαπ 0 και απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *