The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Γουέστ Χαμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

013-Chelsea-WestHamUnited-08.04

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στάμφορντ Μπριτζ, Λονδίνο

Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη Δευτέρα, 8 Απριλίου, το τοπικό ντέρμπι θα διεξαχθεί στο Λονδίνο στο πλαίσιο του 33ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, όπου η Τσέλσι θα συναντηθεί με την Γουέστ Χαμ μπροστά στους οπαδούς της. Αυτές οι ομάδες δεν είναι ίσες μεταξύ τους, όμως όχι στην παρούσα κατάσταση. Γι’ αυτό και συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον ερχόμενο αγώνα Τσέλσι – Γουέστ Χαμ.

Υπάρχουν νίκες, αλλά με δυσκολίες

Αυτή τη στιγμή η Τσέλσι βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα του τουρνουά, και αυτό προς το παρόν δεν είναι άσχημο. Απλώς τώρα ο αγώνας για 3-4η θέσεις του τουρνουά είναι σοβαρός και ανά πάσα στιγμή οποιοσδήποτε από τους υποψηφίους μπορεί να πηδήξει εκεί. Συνολικά η ενδεκάδα του Σαρί κατάφερε να σημειώσει 19 νίκες και 6 ισοπαλίες στους 32 γύρους, κάτι που είναι αποδεκτό αποτέλεσμα (τίποτα παραπάνω). Αξίζει να σημειωθεί ότι τους τελευταίους μήνες οι Λονδρέζοι έχουν επικριθεί για το αδύναμο παιχνίδι και αυτό δεν είναι παράλογο. Ναι, τους τελευταίους 4 αγώνες οι “συνταξιούχοι” κέρδισαν τρεις φορές, αλλά εκεί οι αντίπαλοι ήταν αδύναμοι, ενώ το παιχνίδι της ομάδας εξακολουθούσε να δείχνει αδύναμο.

Μια σειρά νικών με ήττες

Την ίδια στιγμή η Γουέστ Χαμ, έχοντας μια τέτοια σύνθεση, δεν μπορεί να δείξει τίποτα. Αν και υπάρχουν αρκετοί λόγοι για αυτό: ο προπονητής χρειάζεται χρόνο για να φτιάξει την ομάδα του, καθώς και η αφθονία των τραυματισμών συνεχώς «θερίζει» τα αποτελέσματα του συλλόγου. Σε κάθε περίπτωση τώρα οι παίκτες του Μανουέλ Πελλεργρίνι δείχνουν αξιοπρεπές ποδόσφαιρο, αλλά καταφέρνουν να εναλλάσσουν νίκες με ήττες. Ναι, όλες οι νίκες είναι εντός έδρας, ενώ οι ήττες εκτός. Ωστόσο, δεν πρέπει να σκεφτεί κανείς ότι εκτός έδρας τα “σφυριά” δεν παριστάνουν τίποτα, αφού ακόμη και εκεί δείχνουν ένα ισχυρό παιχνίδι στην επίθεση (απλά δεν έχουν τύχη).

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι φαίνεται πολύ πιο ισχυρή από την Γουέστ Χαμ, αλλά μόνο από πλευράς σύνθεσης και αποτελεσμάτων. Στην πραγματικότητα οι ομάδες είναι τώρα ίσες και μόνο η έδρα μπορεί να βοηθήσει τους “συνταξιούχους”. Αλλά είναι απίθανο, λόγω των οπαδών, οι γηπεδούχοι θα είναι σε θέση να “συντρίψουν” τους φιλοξενουμένους, οπότε έχει νόημα να ποντάρετε στους δεύτερους με αντασφάλιση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Γουέστ Χαμ μα χάντικαπ +2 με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *