The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

002-Tottenham-Manchester City-09.04

ΟΥΕΦΑ  Τσάμπιονς Λιγκ – Προημιτελικός – Φάση 1 από 2

Tottenham Hotspur Stadium, Λονδίνο

Τρίτη, 9 Απριλίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Τρίτη, 9 Απριλίου, στο Λονδίνο, θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας του προημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ των δύο αγγλικών κλαμπ, η Τότεναμ θα φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι “πολίτες” έχουν ήδη αποδείξει την υπεροχή τους στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, αλλά αν μπορέσουν να το επαναλάβουν στο Τσάμπιονς Λιγκ; Γι’ αυτό σας συνιστούμε να διαβάσετε την ολοκληρωμένη πρόβλεψη για τον αγώνα Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι.

Αδύνατο παιχνίδι σε πρόσφατους αγώνες

Αυτή τη στιγμή η Τότεναμ φαίνεται αρκετά αδύναμη και ακατανόητη, διότι τον τελευταίο καιρό η ομάδα επιτρέπει πολλές αποτυχίες. Έτσι, στους τελευταίους εφτά αγώνες η ενδεκάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο κέρδισε μόνο 2 φορές, παίζονται ισοπαλία με την Άρσεναλ (1:1) και έχασε 4 φορές! Βέβαια, τα “σπερς” τώρα σκοράρουν μόνιμα, αλλά τα προβλήματα στην άμυνα τους στερούν τους βαθμούς. Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε αγώνες με καλές ομάδες οι Λονδρέζοι δεν δείχνουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Οι “πολίτες” πήραν τη σωστή πορεία

Την ίδια στιγμή η Μάντσεστερ Σίτι έχει απλά πανέμορφη εμφάνιση τη στιγμή που μιλάμε, επειδή η ομάδα έχει σερί από 14 νίκες. Είναι σαφές ότι δε θα μπορέσουν να κερδίζουν συνέχεια, αλλά προς το παρόν κανείς δεν μπορεί να σταματήσει την ομάδα του Μάντσεστερ. Επιπλέον η ενδεκάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα σκοράρει σταθερά και αρκετά, χωρίς να χάνει. Ακόμη και εκτός έδρας! Αξίζει να σημειωθεί ότι στους τελευταίους αγώνες οι “πολίτες” σκοράρουν τουλάχιστον 2 γκολ ανά σύσκεψη και ανεξαρτήτως έδρας.

Πρόβλεψη

Η Τότεναμ γενικώς δείχνει αδύναμο παιχνίδι, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται απλά υπέροχα. Βέβαια, εκτός έδρας είναι πιο δύσκολο να παίξεις, αλλά οι “πολίτες” είναι έτοιμοι γι’ αυτό. Έτσι σε αυτόν τον αγώνα θα είναι προφανής η κυριαρχία των φιλοξενούμενων, στους οποίους συνιστούμε να στοιχηματίσετε.

Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *