The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόγνωση για Ελλάδα – Ισλανδία στις 29.03.2016

0101

Την Τρίτη, 29 Μαρτίου στις 08:30 μ.μ. στον Πειραιά η Εθνική της Ελλάδας σε φιλικό αγώνα θα υποδεχτεί την Εθνική της Ισλανδίας.

Μετά την αποτυχία στους προκριματικούς αγώνες για το Euro 2016 ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός ο Μίχαελ Σκίμπε έγινε ο νέος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας. Τώρα οι παίκτες μαζί του προετοιμάζονται για τη μάχη για θέση στο παγκόσμιο φόρουμ του 2018. Στις 24 Μαρτίου οι Έλληνες πραγματοποιήσανε τον πρώτο αγώνα του 2016 και κέρδισαν 2:1 το Μαυροβούνιο, με γκολ διακρίθηκαν σ’ αυτό το παιχνίδι ο Τσαβέλλας και ο Καρέλης. Όσο για τους αγώνες στο γήπεδό τους οι Έλληνες μετά από το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2014 εντός έδρας παίξανε 7 αγώνες, εκ των οποίων είχαν 2 νίκες και πέντε ήττες με διαφορά τερμάτων 6-11.

Οι παίκτες του Λάγκερμπακ έχουν φθάσει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά τα πρόσφατα αποτελέσματα δεν είναι ενθαρρυντικά για τους Ισλανδούς. Στα τελευταία 9 ματς η Εθνική της Ισλανδίας κατάφερε να πάρει μόνο 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες, παρόλο που πριν η αήττητη σειρά της νησιώτικης ομάδας αποτελούταν από 8 αγώνες. Όσον αφορά τα παιχνίδια της Εθνικής της Ισλανδίας εκτός έδρας, στους τελευταίους 10 αγώνες είχαν 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 6 ήττες, συμπεριλαμβανομένης του ματς από τις 24 Μαρτίου με ήττα από τη Δανία 1:2.

Η προϊστορία των αγώνων των δύο αντιπάλων αυτών έχει δύο συναντήσεις το 1992, και στους δύο τη νίκη τη γιορτάζανε οι Έλληνες 1:0. Οι προπονητές των δύο ομάδων πειραματίζονται με τις συνθέσεις, και όπως φαίνεται από τους πρώτους αγώνες του Μαρτίου, ξέρουν να σκοράρουν τόσο οι Έλληνες όσο και οι Ισλανδοί, πιστεύω, σε προσωπική συνάντηση οι αντίπαλοι θα μας ενθουσιάσουν με τα γκολ. Η πρόβλεψή μου είναι Over 2.

Πρόβλεψη: Over 2 (1,8) στο πρακτορείο στοιχημάτων 10bet


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *