The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά για τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Άρσεναλ [16/03/16]: Η Άρσεναλ δεν θέλει να ντροπιαστεί

00002gr

Champions League, «8» του τελικού

16.03.16, 22:45 (ώρα Μόσχας)

Μπαρτσελόνα – Άρσεναλ

Την τελευταία φορά η Άρσεναλ έπαιξε στο “Καμπ Νόου” την άνοιξη του 2011. Και τώρα, μετά από 5 χρόνια, η παρτίδα την έφερε με την Βαρκελώνη στους «8» του τελικού του Champions League. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 16 Μαρτίου. Στον πρώτο αγώνα οι Ισπανοί νίκησαν τους Άγγλους με σκορ 2:0.

Η Βαρκελώνη, ξεπερνώντας την Ατλέτικο στους 8 βαθμούς, μονοπρόσωπα μπήκε επικεφαλής στη βαθμολογία της ισπανικής Premier League. 75 βαθμούς, 24 νίκες, μια μεγάλη διαφορά τερμάτων 84:22 – αυτό είναι το αποτέλεσμα των Καταλανών σε 29 αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος. Στην έδρα τους οι Barça έχουν τα εξής αποτελέσματα: στους 15 αγώνες – 14 νίκες, σκοράροντας κατά μέσο όρο 3,6 και δέχοντας 0,66 γκολ ανά αγώνα. Εξαιρετική εμφάνιση είχε η ομάδα του Λουίς Ενρίκε στη φάση των ομίλων του Champions League, έχοντας κερδίσει την πρώτη θέση στην κατηγορία Ε (Ρόμα, Μπάγιερ, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ) χωρίς να χάσει ούτε ένα από τους έξι αγώνες.

Η Άρσεναλ είναι η μόνη ομάδα από τις 32, που πέτυχε 9 βαθμούς στη δεύτερη φάση του ομίλου της (Βαυαρία, Ολυμπιακός, Ντιναμό Ζάγκρεμπ) και πέρασε στους «16» του τελικού του Champions League. Έχοντας χάσει τον πρώτο αγώνα στην έδρα της από τη Βαρκελώνη, οι “κανονιέρηδες” σχεδόν έχασαν την ευκαιρία να προκριθούν στην επόμενη φάση. Στην Premier League η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ κατέχει την 3η θέση, πίσω από το Leicester κατά 8 βαθμούς και από την Τότεναμ κατά 3 μονάδες.

Ανέκαθεν, η Βαρκελώνη αγαπάει και ξέρει να παίξει με τους Άγγλους. Και τώρα ο αγώνας στην έδρα της, το χάντικαπ των δύο γκολ δίνουν το δικαίωμα να μην αμφιβάλλουμε για το φαβορί του αγώνα.

Πρόβλεψη για τον αγώνα: Under 4,0


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *