The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λος Άντζελες εναντίον Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς: προγνωστικά για στοίχημα

Лос-АнджелесФК-Нью-ЙоркРедБуллз-26.06

MLS

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022, 10:00 μ.μ.

Banc of California Stadium

Το βράδυ της Κυριακής θα δούμε αγώνα του MLS μεταξύ Λος Άντζελες και Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς.

Λος Άντζελες

Μετά από δεκαπέντε αγώνες πρωταθλήματος, η Λος Άντζελες έχει κερδίσει 30 βαθμούς, οδηγώντας τη Δυτική Περιφέρεια με διαφορά τερμάτων 30:17. Σημειώνω ότι τον περασμένο μήνα οι «πολίτες» νίκησαν την Columbus 2:0 και τη San Jose 3:2, σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με τη Seattle, καθώς ηττήθηκαν από την Colorado (0:2) και την Austin (1: 2).

Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς

Παράλληλα, οι Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς με ποικίλη επιτυχία βγήκαν απέναντι σε Chicago Fire (3:3), Inter Miami (0:2), DC United (4:1), Charlotte (0:2) και Toronto (2:0). Έτσι, οι Red Bulls είναι τρίτοι στην Ανατολή με 26 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 26:17.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες σκοράρουν κατά μέσο όρο περίπου δύο γκολ ανά παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι η άμυνά τους απέχει πολύ από την τέλεια. Ως εκ τούτου, προβλέπω μια ανταλλαγή αποτελεσματικών χτυπημάτων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *