The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάλμε εναντίον Χέλσινγκμποργκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Мальмё-Хельсингборг-27.06

Μάλμε εναντίον Χέλσινγκμποργκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Πρωτάθλημα Σουηδίας

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022, 8:00 μ.μ.

Eleda Stadion

Το σουηδικό πρωτάθλημα σαφώς δεν είναι το πιο δημοφιλές στην Ευρώπη, αλλά πλέον δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Αυτή είναι η αποκλειστική μας πρόβλεψη για τον αγώνα της Μάλμε με τη Χέλσινγκμποργκ στις 27 Ιουνίου.

Η Μάλμε γνώρισε μεγάλη ύφεση

Ένας από τους πιο διάσημους συλλόγους στη Σουηδία ξεκίνησε το πρωτάθλημα όχι με τον καλύτερο τρόπο, η ομάδα είναι πέμπτη στο πρωτάθλημα, 6 βαθμούς πίσω από τους κορυφαίους. Στον τελευταίο γύρο η Μάλμε κέρδισε εκτός έδρας την Ντέγκερφορς με σκορ 2:0. Χάρη στην τελευταία επιτυχία, ο σύλλογος διέκοψε ένα σερί τριών ηττών, κατά τη διάρκεια αυτής της ατυχούς περιόδου, η ομάδα δέχθηκε 8 από τα 9 γκολ αυτή τη σεζόν. Η Μάλμε έχει μεγάλα προβλήματα με την επίθεση, μόνο ένα γκολ σκοράρει κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι. Δύο παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη λόγω τραυματισμών.

Κακό ξεκίνημα για τη Χέλσινγκμποργκ

Οι Reds μόλις επέστρεψαν στη σουηδική ποδοσφαιρική ελίτ, οπότε θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν τη θέση τους στην κατηγορία. Μέχρι στιγμής τα πράγματα πάνε άσχημα, καθώς ο σύλλογος βρίσκεται στην τελευταία θέση, μετά από 11 γύρους, με μόλις πέντε βαθμούς στο ενεργητικό. Για τη σωτήρια 13η θέση θέλουν 13 βαθμούς, όχι και πολλούς, αλλά πρέπει να κερδίζουν βαθμούς πιο ενεργά. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα γνώρισε εντός έδρας ήττα από την ΑΙΚ με σκορ 1:2, αυτή η ήττα ήταν η τέταρτη σερί. Πριν από αυτή τη συνάντηση, ο σύλλογος έχει μία απώλεια προσωπικού.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν για τελευταία φορά πριν από δύο χρόνια, όταν και τις δύο αναμετρήσεις κέρδισε η Μάλμε – 4:1 εντός και 1:0 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Και οι δύο αντίπαλοι δεν εκπληρώνουν το καθήκον τους για τη σεζόν, αλλά σίγουρα τα πράγματα πάνε καλύτερα για τη Μάλμε. Οι γηπεδούχοι είναι μεγάλα φαβορί σε αυτό το ματς και πρέπει να κερδίσουν τρεις βαθμούς έναντι του αουτσάιντερ. Η Χέλσινγκμποργκ θα προσπαθήσει να παίξει αξιόπιστα στην άμυνα, αν και είναι ειλικρινά λίγες οι πιθανότητες να αντισταθεί. Προσφέρουμε να ποντάρετε στη νίκη της Μάλμε με χάντικαπ -1,5 γκολ (απόδοση 1,84).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *