The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Ουντινέζε: προγνωστικά για στοίχημα

Лацио-Удинезе-02.12

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Φέρνουμε στην προσοχή των αναγνωστών μας πρόβλεψη για τον αγώνα Λάτσιο – Ουντινέζε, οι αντίπαλοι θα συναντηθούν στον 15ο γύρο της Serie A. Θα μπορέσουν οι Ρωμαίοι να αντισταθούν στους ασυμβίβαστους «Φριουλιανούς»;

Η Λάτσιο απομακρύνεται από το Champions League

Η Λάτσιο πιθανότατα έθεσε ως στόχο την πρόκριση στο top-4 στο τέλος της σεζόν. Η ομάδα απέχει πολύ από τον στόχο αυτό, καθώς καταλαμβάνει μόνο την ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος, μέχρι τους επιθυμητούς τέσσερις θέλει 10 βαθμούς, αλλά η διαφορά μπορεί να μειωθεί στους 7 βαθμούς. Η Λάτσιο έχασε τις τελευταίες συναντήσεις, πρώτα εντός έδρας από τη Γιουβέντους – 0:2, και στη συνέχεια οι Ρωμαίοι ποδοπατήθηκαν από τη Νάπολι στην έδρα τους – 0:4. Με τέτοιες αποτυχίες, ο Μαουρίτσιο Σάρι θα μπορούσε να απολυθεί ακόμα και στα μέσα της σεζόν. Με ένα τέτοιο παιχνίδι, μπορεί να παλέψει για να μπει στην πρώτη εξάδα το πολύ, αν και εδώ ο ανταγωνισμός θα είναι επίσης σοβαρός. Η Λάτσιο σίγουρα θα παίξει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που μοιάζει με μικρή παρηγοριά. Στους Ρωμαίους θα χάσουν την προσεχή μάχη ο Αντεκανέ λόγω τραυματισμού και ο Λουίς Φελίπε έχει πολλές κίτρινες κάρτες.

Η Ουντινέζε δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή

Κάθε σεζόν η Ουντινέζε προσπαθεί απλώς να παραμείνει στη ζωή, η ομάδα παίζει συχνά βαρετά, εδώ το αποτέλεσμα έρχεται πρώτο. Η ομάδα δεν κατάφερε να νικήσει εντός έδρας τη Τζένοα στον τελευταίο γύρο, σημειώνοντας λευκή ισοπαλία. Στη βαθμολογία η ομάδα καταλαμβάνει τη 14η θέση, έχοντας προβάδισμα 5 βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Περέιρα κινδυνεύει να χάσει αυτή τη συνάντηση, έχει τραυματισμό στον ώμο.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι την περασμένη σεζόν αντάλλαξαν εκτός έδρας νίκες, η Ουντινέζε κέρδισε 3:1 και η Λάτσιο πήρε εκδίκηση – 1:0.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες έχουν τώρα προβλήματα με το παιχνίδι και τα αποτελέσματα, δεν περίμεναν κάτι υπερφυσικό από την Ουντινέζε, αλλά η Λάτσιο στενοχωρεί πολύ. Οι Ρωμαίοι χρειάζονται πραγματικά τη νίκη για ψυχολογική αυτοπεποίθηση. Οι φορείς στοιχημάτων ποντάρουν στους γηπεδούχους, φαίνεται τουλάχιστον λογικό, γιατί δεν έχουν πού να υποχωρήσουν. Πιστεύουμε ότι το στοίχημα στην καθαρή νίκη της Λάτσιο φαίνεται λογική. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Λάτσιο με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *