The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ούνιον Βερολίνου εναντίον ΡΜ Λειψίας: προγνωστικά για στοίχημα

УнионБерлин-РБЛейпциг-03.12

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Άλτε Φερστεράι

Η Γερμανία, σε αντίθεση με άλλες ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές χώρες, δεν διοργάνωσε την περιοδεία αυτό το Σαββατοκύριακο, δίνοντας ξεκούραση στις ομάδες. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι μια νέα αγωνιστική ημέρα εδώ ξεκινά με τυπικό τρόπο, την Παρασκευή το βράδυ. Οι συμμετέχοντες των ευρωπαϊκών κυπέλλων, Ούνιον Βερολίνου και ΡΜ Λειψίας θα παίξουν μεταξύ τους. Ποιος πρέπει να θεωρείται το φαβορί σε αυτό το ζευγάρι αυτή τη στιγμή;

Η Ούνιον Βερολίνου διατηρεί το ήδη οικείο επίπεδο της

Ο «σιδερένιοι» παίζουν στην Bundesliga για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και γενικώς στην ιστορία τους. Μπορεί κανείς μόνο να επαινέσει τον Urs Fischer και τους παίκτες του. Στη δεύτερη σεζόν του, που συχνά γίνεται μοιραία για τους νεοφερμένους, ο σύλλογος της πρωτεύουσας όχι μόνο δεν έπεσε, αντίθετα, πρόσθεσε, κερδίζοντας εισιτήριο στο Conference League. Οι εμφανίσεις σε αυτό όμως αποδεικνύονται όχι ιδιαίτερα επιτυχημένες για τους Γερμανούς (πριν τον τελευταίο γύρο είναι 3οι στον όμιλο με 6 βαθμούς). Όμως στη Bundesliga, ακόμη και μετά την ήττα το Σαββατοκύριακο από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η Ούνιον καταφέρνει να παραμείνει ανάμεσα στις διεκδικητές για θέσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ΡΜ Λειψίας κινδυνεύει να καταστρέψει τη σεζόν

Οι «Ταύροι» περίμεναν μια δύσκολη χρονιά, γιατί έχασαν τόσο το τεχνικό, τον Nagelsmann, όσο και βασικούς ερμηνευτές όπως ο Upamecano και ο Zabitzer (και όλους τους «έκλεψε» η Μπέγερν Μονάχου). Και δεν ήταν όλες αυτές οι απώλειες αυτού του προοδευτικού έργου. Ωστόσο, η ΡΜ Λειψίας έπρεπε να είχε συνηθίσει τέτοιες αποχωρήσεις και αντέδρασε σε αυτές ως συνήθως: πήραν τον Jesse Marsh από το Σάλτσμπουργκ στο προπονητικό πόστο, προσκάλεσαν πολλά υποσχόμενους παίκτες… Αλλά κατά κάποιο τρόπο υπήρξε μια αισθητή αποτυχία στο αγωνιστικό πλαίσιο. Και όχι μόνο στην εγχώρια αρένα: στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ήδη φανερό ότι η ομάδα δεν θα ανέβει ψηλότερα από την 3η θέση. Αλλά τουλάχιστον υπάρχουν ισχυροί αντίπαλοι, η PSG και η Μάντσεστερ Σίτι. Αλλά στην Bundesliga, οι χρόνιες αστοχίες είναι δύσκολο να εξηγηθούν. Μετά το 1-3 εντός έδρας με την Λεβερκούζεν, ο σύλλογος έχει τώρα ίδιον αριθμό νικών και ηττών, από 5. Και με 18 βαθμούς μετά από 13 αγώνες, ο σύλλογος που έχει μάθει να είναι μόνιμο μέλος της τετράδας των αρχηγών είναι μόλις 8ος.

Προηγούμενοι αγώνες

Μετά την εμφάνιση στην Bundesliga 1 η Ούνιον έχασε τρεις συνεχόμενες φορές από τη ΡΜ Λειψίας. Όμως τον Μάιο, εντός έδρας, οι «σιδερένιοι» μπόρεσαν επιτελούς να νικήσουν τους «ταύρους».

Πρόβλεψη

Η ΡΜ Λειψίας από αδράνεια θεωρείται το αδιαμφισβήτητο φαβορί σε αυτό το ζευγάρι. Ταυτόχρονα όμως δεν είναι σε φόρμα και η Ούνιον πρέπει να κερδίσει βαθμούς εντός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ούνιον Βερολίνου με απόδοση 2,0.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *