The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δανία εναντίον Φινλανδία: προγνωστικά για τον αγώνα

Дания-Финляндия-23.03

Προκριματικά Euro

Προκριματικός γύρος – Όμιλος H – Αγωνιστική 1/10

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023, 9:45 μ.μ.

Πάρκεν

Στο πλαίσιο των προκριματικών για το Euro 2024, η Δανία και η Φινλανδία θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους συνάντηση, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων δημοσιεύεται στις σελίδες του πόρου μας.

Οι Δανοί είναι φαβορί του ομίλου

Με βάση τη σύνθεση του ομίλου H, η εθνική ομάδα της Δανίας μοιάζει με τον κύριο διεκδικητή της πρώτης θέσης, οι ισχυρότεροι αντίπαλοι είναι
απλώς δυνατές μεσαίες ομάδες. Στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο, οι Δανοί απέτυχαν, δεν μπόρεσαν καν να βγουν από τον όμιλο, κέρδισαν μόνο έναν βαθμό σε τρία παιχνίδια, έχασαν από Γάλλους, Αυστραλούς και σημείωσαν ισοπαλία με την Τυνησία. Αυτά τα προκριματικά πρέπει να είναι κάποιου είδους αποκατάσταση, η ομάδα πρέπει να αποδείξει ότι η τελευταία αποτυχία ήταν μια παρεξήγηση.

Οι Φινλανδοί είναι ικανοί για πολλά

Η εθνική Φινλανδίας έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο τα τελευταία χρόνια, η πρόκριση στα τελικά του Euro 2020 είναι άλλη μια επιβεβαίωση. Δεν κατάφεραν να έρθουν στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο, αν και πάλεψαν μέχρι το τελευταίο, με αποτέλεσμα η ομάδα να υστερεί από τη δεύτερη Ουκρανία μόνο κατά ένα βαθμό. Οι Φινλανδοί φάνηκαν καλοί και στο Πρωτάθλημα Εθνών, όπου κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στην τετράδα τους στην κατηγορία Β. Η ομάδα είναι αρκετά ικανή να ανταγωνιστεί για τη δεύτερη θέση στον όμιλο, δεδομένης της σύνθεσης των συμμετεχόντων.

Προσωπικές συναντήσεις  

Στις αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, το πλεονέκτημα είναι στην πλευρά των Δανών, ωστόσο, στον τελευταίο αγώνα στο Euro 2020, οι Φινλανδοί κέρδισαν 1:0, ήταν το παιχνίδι όταν οι γιατροί έσωσαν τη ζωή του Έρικσεν στο γήπεδο.

Πρόβλεψη

Η έναρξη της πρόκρισης είναι πολύ σημαντική, γιατί ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα θα δώσει αυτοπεποίθηση στους παίκτες. Σε αυτή τη συνάντηση, οι Δανοί αναφέρονται ως προφανή φαβορί, αν και οι Φινλανδοί είναι σίγουρα ικανοί να δώσουν μάχη. Δεν περιμένουμε ανοιχτό ποδόσφαιρο, οι ομάδες έχουν τελείως διαφορετικό στυλ. Το στοίχημα στο under 2,5 γκολ φαίνεται βατό εδώ (απόδοση 1,8).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *