The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βοσνία και Ερζεγοβίνη εναντίον Ισλανδία: προγνωστικά για τον αγώνα

sbornaja-bosnii-i-gercegoviny

Προκριματικά Euro

Προκριματικός γύρος – Όμιλος Ι – Αγωνιστική 1/10

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023, 9:45 μ.μ.

Bilino Polje Stadium

Αυτή την Παρασκευή, η Ζένιτσα θα φιλοξενήσει τον αγώνα του πρώτου γύρου των προκριματικών για το Euro 2024, στον οποίο θα αγωνιστούν οι εθνικές ομάδες της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης και της Ισλανδίας.

Βοσνία και Ερζεγοβίνη

Η Βοσνία δεν πήγε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, αλλά την ίδια στιγμή είχε εξαιρετική απόδοση σε επίπεδο του Πρωταθλήματος Εθνών, όπου κέρδισε το εισιτήριο για την ισχυρότερη κατηγορία. Σε έξι αναμετρήσεις με Φινλανδία (1:1, 3:2), Ρουμανία (1:0, 1:4) και Μαυροβούνιο (1:1, 1:0), οι «γαλαζοκίτρινοι» κέρδισαν 11 βαθμούς και κέρδισαν όλους τους νίκες εντός έδρας.

Ισλανδία

Ενώ η Ισλανδία, μετά από μια συγκλονιστική άνοδο στα τέλη της περασμένης δεκαετίας, επέστρεψε στο προηγούμενο επίπεδο του αουτσάιντερ στα ευρωπαϊκά προκριματικά επιλογές. Σημειώνω ότι την περίοδο από τον Νοέμβριο του 2022 έως τον Ιανουάριο του 2023, οι Σκανδιναβοί έπαιξαν ανεπίσημους αγώνες με τη Νότια Κορέα (0:1), τη Λιθουανία (1:0), τη Λετονία (2:1), την Εσθονία (1:1) και τη Σουηδία ( 1:2).

Πρόβλεψη

Τα άνευ όρων φαβορί αυτού του ζευγαριού είναι οι γηπεδούχοι, το επίπεδο των οποίων είναι πολύ υψηλότερο. Είμαι σίγουρος ότι η Βοσνία δεν θα δημιουργήσει προβλήματα στον εαυτό της και θα κερδίσει τρεις βαθμούς σε μονομαχία με αντίπαλο στην κρίση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι:  νίκη της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης με απόδσοη 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *