The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χέρτα Βερολίνου εναντίον Μπορούσια Ντόρτμουντ: η πρόβλεψη για τον αγώνα

HerthaBerlin-BorussiaDortmund-19.01

Μπουντεσλίγκα

Ολυμπιακό Στάδιο Βερολίνου

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2018, 10:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το 19ο γύρο της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας θα ανοίγει η αναμέτρηση μεταξύ της ομάδας Χέρτα Βερολίνου και της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Παρά τον παράγοντα της έδρας και προφανή προβλήματα στο παιχνίδι των «σφιγγών» οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι βλέπουν ως ξεκάθαρο φαβορί την Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η Χέρτα ήταν και παραμένει η ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, επιπλέον, οι Βερολινέζοι δεν έχασαν την ευκαιρία να προκριθούν στη ζώνη του Champions League, και αν δει κανείς την επερχόμενη αναμέτρηση υπό την γωνία αυτή, οι μελλοντικοί αντίπαλοι μπορεί να ονομαστούν ανταγωνιστές.

Μη επιτυχές ξεκίνημα

Η Χέρτα δεν έπαιξε στον πρώτο γύρο με τον καλύτερο τρόπο, εν μέρει λόγω του αγώνα σε δύο μέτωπα. Προς το παρόν η πρωτευουσιάνικη ομάδα δεν είναι έτοιμη για τέτοια ένταση, έτσι δημιουργήθηκε μικρή ύφεση στην Μπουντεσλίγκα. Ο δεύτερος γύρος άρχισε επίσης όχι πολύ καλά, δηλαδή με την εκτός έδρας ήττα από τη Στουτγάρδη, αλλά το επικείμενο παιχνίδι είναι εντός έδρας.

Δεν σκόραραν

Ο Ομπαμεγιάνγκ ζητάει τη μεταφορά, αυτός ο επιθετικός δεν τα  πήγε καλά στη Μπορούσια την τρέχουσα σεζόν, και προφανώς, με τον Steeger οι σχέσεις δεν είναι επίσης πολύ καλές. Για αυτό ακριβώς το λόγο στο πρώτο παιχνίδι του 2018 η Μπορούσια Ντόρτμουντ βγήκε χωρίς τον Αφρικανό στη σύνθεση, στην επίθεση εναντίον των «λύκων» έπαιξαν ο Σάντσο και ο Ισάκ, οι οποίοι απέτυχαν να σκοράρουν. Εάν περίπου η ίδια σύνθεση φάνει στο ματς με την Χέρτα, η Ντόρτμουντ θα έχει προβλήματα με το αποτέλεσμα στο Βερολίνο.

Πρόβλεψη

Η Χέρτα είναι μόνο πέντε μονάδας πίσω από την Ντόρτμουντ, η οποία είναι στην τέταρτη θέση, δηλ. στη ζώνη του Champions League. Αν καταφέρει να κερδίσει τις “σφίγγες”, η διαφορά από την ονειρεμένη τετράδα θα μειωθεί αισθητά. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε το στοίχημα ενάντια στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι υπάρχουν ξεκάθαρο φαβορί στις εταιρείες στοιχημάτων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: προσωπικό under της Ντόρτμουντ 1.5 με απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *