The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χόφενχαϊμ εναντίον Λεβερκούζεν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Hoffenheim-BayerLeverkusen-20.01

Μπουντεσλίγκα

Ράιν-Νέκαρ Αρένα, Sinsheim

Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του 19ου γύρου της Μπουντεσλίγκα η Χόφενχαϊμ θα φιλοξενεί τη Λεβερκούζεν στην έδρα της. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι είναι ανταγωνιστές για τη θέση στο TOP-4, οπότε το επερχόμενο παιχνίδι θα είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρον. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των μελλοντικών φιλοξενουμένων, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι οι «αγρότες» παίζουν τέλεια στη έδρα τους, και στο ματς με την Βέρντερ Βρέμης η ομάδα αυτή είχε καλή εμφάνιση.

Προς το παρόν όγδοοι

Στην κορυφή της βαθμολογίας υπάρχει πολύ μεγάλη ανταγωνιστικότητα, η Χόφενχαϊμ βρίσκεται μόνο στην όγδοη θέση στην κατάταξη, αλλά παρά το γεγονός αυτό, στο ενεργητικό των μελλοντικών γηπεδούχων είναι 27 βαθμοί, μόλις δύο μονάδες λιγότερο από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία βρίσκεται στη ζώνη του Champions League. Στην έδρα της η Χόφε έπαιξε 9 αγώνες, όπου σημείωσε πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα.

Ήττα από την Μπάγερν

Η Λεβερκούζεν εκτός έδρας δεν έχει τα καλύτερα στατιστικά, μόνο τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 17:15, 12 βαθμούς στο ενεργητικό, όμως, οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν αυτή την ενδεκάδα φαβορί του επερχόμενου αγώνα. Στο πρώτο παιχνίδι του 2018 η Λεβερκούζεν δεν κατάφερε να κάνει τίποτα με την Μπάγερν, η οποία σημείωσε τρία γκολ στην πύλη των “φαρμακοποιών”.

Πρόβλεψη

Η Χόφενχαϊμ παίζει καλά στην έδρα της, σε αντίθεση με την Λεβερκούζεν, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα εντός έδρας. Επιπλέον, αν οι «αγρότες» θέλουν πραγματικά να προκριθούν στο Champions League για την επόμενη σεζόν, το επερχόμενο παιχνίδι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χαθεί από τον ανταγωνιστή. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε στοίχημα «οι γηπεδούχοι δεν θα χάσουν». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Χόφενχαϊμ δεν θα χάσει με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *