The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Φιορεντίνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

005-Roma-Fiorentina-03.04

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Ρόμα

Η Ρόμα έχει μια πολύ ανομοιογενή σεζόν: κακό ξεκίνημα, αρκετά καλή μέση και στη συνέχεια απόκλιση από το Champions League από την Πόρτο, παραίτηση του Ντι Φραντσέσκο και του Ramon Monchi, ακολουθούμενη από την επιστροφή του Claudio Ranieri στη θέση του προπονητή των Ρωμαίων.

Γενικά, η παραίτηση του Ντι Φραντσέσκο δεν είναι πολύ λογική, καθώς πριν από την έναρξη της σεζόν πωλήθηκαν σημαντικοί παίκτες (πρώτα ο Allison Becker) και αγοράστηκαν πολλοί παίκτες για το μέλλον (Ruben Ulsen, Nicolò Dzanyolo και Justin Kluivert). Συνεπώς, χρειάζεται χρόνος για την προσαρμογή και την ανάπτυξη (οι ποδοσφαιριστές είναι νέοι), αλλά ο James Palotta δεν έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή και διευθυντή.

Πολλά πράγματα χάλασαν ακριβώς λόγω της αποχώρησης του Allison στη Λίβερπουλ. Σύμφωνα με τους ειδικούς ο Allison έσωσε πάνω από 15 βαθμούς για τη Λίβερπουλ αυτή τη σεζόν (σέιβ που ο μέσος τερματοφύλακας δεν είναι σε θέση να κάνει). Ο Βραζιλιάνος είναι επίσης καλός και στο παιχνίδι με τα πόδια, κάτι που ταίριαζε ωραία τόσο για τον Ντι Φραντσέσκο (όπως κι να ‘χει ο μαθητής του Zeman), όσο και για τη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ.

Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα, δυστυχώς, δύσκολα μπορεί να ελπίζει στην πρόκριση στο Champions League στις επόμενες σεζόν, επειδή στην Ιταλία υπάρχουν ομάδες πολύ πιο πλούσιες από πλευράς πόρων. Είναι λυπηρό, γιατί η Φιορεντίνα είναι γεμάτη από νέα ταλέντα (ο Giovanni Simeone και ο Federico Chiesa τι αξίζουν!).

Αυτό προκαλεί την εκπληκτική αστάθεια των “βιολετών”: μπορούν σήμερα να παίξουν πολύ πλούσιο στο αποτέλεσμα αγώνα και μετά από μια εβδομάδα να αποτύχουν. Αλλά το στυλ του παιχνιδιού είναι το ίδιο: αρκετά διασκεδαστικό και επικίνδυνο ποδόσφαιρο, το οποίο, είμαι σίγουρος, αρέσει σε πολλούς ανθρώπους.

Πρόβλεψη

Επειδή έχουμε θυμηθεί την περίοδο του Ντι Φραντσέσκο στη Ρόμα, είναι αδύνατο να μην θυμηθούμε την εντός έδρας νίκη της Φιορεντίνα επί της Ρόμα στο Κύπελλο Ιταλίας με σκορ 7:1. Ακόμη και τότε η καρέκλα προπονητή του Ντι Φραντσέσκο άρχισε να τρέμει με απίστευτη δύναμη.

Συνοψίζοντας, αποδεικνύεται ότι έχουμε τη Ρόμα με ασταθή άμυνα και μεμονωμένα πάρα πολύ καλούς εκτελεστές στη γραμμή της επίθεσης. Υπάρχει κάτι παρόμοιο και στη Φιορεντίνα, ο προπονητής της οποίας (ο Στέφανο Πιόλι) κηρύττει ανοικτό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Με βάση όλα τα παραπάνω μπορούμε να πούμε ότι ο αγώνας θα είναι παραγωγικός. Ως εκ τούτου το στοίχημά μου είναι το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *