The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βαλένθια εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

004-Valencia-Real Madrid-03.04

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019, 10:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Mestalla, Βαλένθια

Την Τετάρτη 3 Απριλίου στη Βαλένθια θα πραγματοποιηθεί ο κεντρικός αγώνας του 30ου γύρου του πρωταθλήματος Ισπανίας, όπου η τοπική Βαλένθια θα φιλοξενεί την Ρεάλ Μαδρίτης. Σαφώς δεν είναι ίσες ομάδες, οπότε ο νικητής είναι ξεκάθαρος εκ των προτέρων. Αλλά σε τι να ποντάρεις; Σε αυτό θα βοηθηθείτε με την πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα.

Ωραίο παιχνίδι χωρίς ήττες

Αυτή τη στιγμή η Βαλένθια έχει πολύ αξιοπρεπής εμφάνιση, καθώς η ομάδα πρόσθεσε σημαντικά τον Φεβρουάριο. Και σε γενικές γραμμές η ενδεκάδα του Marcelinho έχει σερί χωρίς ήττες, που περιλαμβάνει 16 συνεχόμενους αγώνες. Εντός έδρας οι “νυχτερίδες” παίζουν ακόμα καλύτερα: δεν υπάρχει ούτε μία ήττα στους τελευταίους 17 αγώνες (12 νίκες και 5 ισοπαλίες). Επιπλέον, στα τελευταία 7 παιχνίδια μπροστά στους οπαδούς τους η ομάδα της Βαλένθιας έχασε μόνο 1 γκολ στο Europa League – 2:1 με το Κρασνοντάρ.

Η επιστροφή του Ζιντάν

Την ίδια στιγμή η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε σχεδόν όλες τις πιθανότητες για τρόπαιο αυτή τη σεζόν, επειδή η ομάδα έχει ήδη αποκλειστεί από το Κύπελλο του Βασιλιά και το Τσάμπιονς Λιγκ. Απέμεινε μόνο το πρωτάθλημα της Ισπανίας, αλλά σε αυτό οι “μαρέγκες” απέτυχαν ειλικρινά. Όχι, υπάρχουν ακόμη πιθανότητες, αλλά πολύ θαμπές, επειδή από την πρώτη θέση τους χωρίζουν 10 μονάδες. Σε κάθε περίπτωση, όχι πολύ καιρό πριν ο επικεφαλής του συλλόγου έγινε ξανά ο Ζινεντίν Ζιντάν και η ομάδα πήρε μπρος. Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι εκτός έδρας οι Μαδριλένιοι χάνουν εδώ και 11 αγώνες στη σειρά…

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ γενικά φαίνεται να είναι πιο ισχυρή, αλλά ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Βαλένθια. Έτσι δεν πρέπει να περιμένει κανείς άμεση κυριαρχία των Μαδριλένιων, το πιο πιθανό θα υπάρχει ισότιμο παιχνίδι. Ως εκ τούτου, προτείνουμε να στοιχηματίσετε σε απόδοση, επειδή οι γηπεδούχοι είναι τώρα σε θέση να σκοράρουν και οι φιλοξενούμενοι είναι μια χαρά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης  με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *