The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

РБЛейпциг-МанчестерЮнайтед-08.12b

Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Η – 6η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ρεντ Μπουλ Αρένα

Το Champions League θα διεξαγάγει τον 6ο γύρο από την Τρίτη. Πολλοί συμμετέχοντες στο πλέι οφ έχουν ήδη καθοριστεί, αλλά το μέλλον ορισμένων γιγάντων δεν έχει ακόμη αποφασιστεί. Συμπεριλαμβανομένης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία μπορεί να μην φτάσει εκεί, θα παίξει στο γήπεδο της RB Λειψίας. Θα μπορέσουν οι «ταύροι» να νικήσουν την ενδεκάδα του Σόλσκιερ.

Η ΡΜ Λειψίας κινδυνεύει να μην προκριθεί καν στους 16

Οι «ταύροι» ήταν μία από τις αισθήσεις της τελευταίας κλήρωσης. Τότε οι θάλαμοι του Γιούλιαν Νάγκελσμαν κατάφεραν να περάσουν στο ημιτελικό στάδιο. Ωστόσο, η ομάδα της Λειψίας φαίνεται να έχει αρκετά χαμηλή βαθμολογία. Εξαιτίας αυτού, στη νέα κλήρωση, κατέληξαν σε μια εταιρεία όπως η Manchester United και η ΠΣΖ. Παρ ‘όλα αυτά, οι Γερμανοί πλησίασαν τον τελευταίο γύρο με τους ανταγωνιστές τους, έχοντας 9 βαθμούς. Είναι αλήθεια ότι απέτυχε να νικήσει την ΠΣΖ εντός έδρας και μετά 1-2 – οι Γάλλοι εντός έδρας εκδίκησαν 1-0. Με το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν καταστροφικό 0-5, αλλά με τους Τούρκους αποδείχθηκε ότι δεν έχασε βαθμούς. Είναι αλήθεια ότι στον 5ο γύρο υπήρξε σχεδόν ατύχημα – την 85η, η Κωνσταντινούπολη ισοφάρισε το σκορ. Αλλά ο Σέρλοτ έφερε νίκη στους ταύρους. Ωστόσο, το έργο δεν αλλάζει ούτως ή άλλως: είναι πολύ επιθυμητό να κερδίσετε εντός έδρας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να χάσει ένα απίστευτο προβάδισμα

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν κάνει πολλά στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Έχασαν πολλούς βαθμούς, καθώς προσβλητικές ήττες ήταν αρκετές, η ήττα εντός έδρας 1:6 από την Τότεναμ φαίνεται ιδιαίτερα οδυνηρή. Συζητούσαν κιόλας την πιθανότητα παραίτησης του Σόλσκιερ, αλλά μέχρι στιγμής παραμένει στο τιμόνι. Αλλά οι αποτυχίες στο Champions League μπορεί να μην του συγχωρηθούν. Οι παίκτες του Νορβηγού ξεκίνησαν με νίκες έναντι αντιπάλων, ΠΣΖ (εκτός έδρας) και ΡΜ Λειψίας (5:0). Ό,τι χρειαζόταν, στην ουσία, ήταν μόνο να κερδίσουν το μέγιστο με αουτσάιντερ, την Ίσταμπουλ, ή να κερδίσουν βαθμούς με κάποιον στο τέλος. Μέχρι στιγμής, ούτε το ένα ούτε το άλλο δούλεψε. Οι Βρετανοί έχασαν εντυπωσιακά από την Ίσταμπουλ στην Τουρκία και μετά στο Old Trafford σημείωσαν 1:3 με τους Γάλλους. Ωστόσο, πιθανότατα, και ισοπαλία στη Γερμανία θα είναι αρκετή.

Προηγούμενοι αγώνες

Στις 28 Οκτωβρίου οι σύλλογοι έπαιξαν μεταξύ τους για πρώτη φορά. Τότε ο αγώνας δεν βγει καθόλου: οι Μανκούνιανς κέρδισαν νίκη με σκορ 5:0 και ο Μάρκους Ράσφορντ σημείωσε χατ-τρικ.

Πρόβλεψη

Δεν είναι τυχαίο που οι φορείς στοιχημάτων θεωρούν τις πιθανότητες των αντιπάλων σχεδόν ίσες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να είναι πιο δυνατή στα χαρτιά, αλλά οι Γερμανοί εντός έδρας σίγουρα θα παλέψουν μέχρι το τέλος. Ας επικεντρωθούμε λοιπόν στο ουδέτερο «το σύνολο είναι πάνω από 2,5» με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *