The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα (Ισπανία) εναντίον Γιουβέντους (Ιταλία) : πρόβλεψη για τον αγώνα

Барселона-Ювентус-08.12b

Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Ζ – 6η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Μπαρτσελόνα. Στάδιο Camp Nou

Ένας από τους κύριους αγώνες του έκτου γύρου του Champions League θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη, όπου η Μπαρτσελόνα θα φιλοξενήσει την Γιουβέντους.

Μπαρτσελόνα

Πέντε νίκες με συνολικό σκορ 16:2 – η Μπαρτσελόνα αισθάνεται υπέροχα στο Champions League. Εκεί, δύο φορές νίκησε την Ντιναμό Κιέβου (2:1, 4:0) και τη Φερεντσβάρος (5:1, 3:0), και επίσης έβαλε κάτω την Γιουβέντους (2:0) Αλλά στην εθνική αρένα οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται κατά περίεργο τρόπο στη μέση της κατάταξης και την παραμονή έχασαν κιόλας 1:2 από τη μέτρια Κάντιθ.

Γιουβέντους

Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει επίσης σοβαρά προβλήματα στη Σέριε Α, αλλά εκεί οι Τορίνιοι καταλαμβάνουν τη δεύτερη θέση. Όπως, ωστόσο, και στο Champions League, όπου οι παίκτες του Pirlo κέρδισαν δύο νίκες επί των Φερεντσβάρος (4:1, 2:1) και Ντιναμό Κιέβου (2:0, 3:0), αλλά απέτυχαν να κερδίσουν την Μπαρτσελόνα (0:2).

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, αυτός ο αγώνας θα αποδειχθεί φτωχός για γκολ που θα σημειωθούν. Σε αυτό το ζευγάρι η Μπαρτσελόνα είναι σαφώς πλεονέκτημα στον αγώνα για την πρώτη θέση, οπότε οι Καταλανοί θα παίξουν περισσότερο στην άμυνα. Και οι Τορίνιοι σίγουρα θα συμφωνήσουν με αυτήν την κατάσταση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3 με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *