The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Γιουβέντους – Φιορεντίνα στις 20/8/2016 στις 9:45 μ.μ.

Juventus-Fiorentina-20.08

Ο κεντρικός αγώνας του πρώτου γύρου της ιταλικής Serie A θα είναι η μονομαχία μεταξύ της βασιλεύουσας πρωταθλήτριας Γιουβέντους Τορίνο και της Φιορεντίνας Φλωρεντίας. Αυτή η αντιπαράθεση ήταν η κύρια πριν από λίγο καιρό, μετά από τη μεταγραφή του Baggio στο στρατόπεδο των «ζέβρων». Και παρά τις διαφορετικές δυνατότητες των μελλοντικών αντιπάλων, το επερχόμενο παιχνίδι σίγουρα θα γίνει αγωνιστικό και ενδιαφέρον.

Την περασμένη περίοδο εκτός εποχής η Γιουβέντους ήταν ενεργή τόσο στα γήπεδα ποδοσφαίρου, όσο και στην μεταγραφική αγορά. Οι παίκτες από το Τορίνο πρόλαβαν να συμμετάσχουν στο αυστραλιανό μέρος του Διεθνούς Champions Cup, όπου έπαιξαν δύο αγώνες εναντίον της Μελβούρνη Βίκτορι και της Τότεναμ. Από τους Αυστραλούς οι “ζέβρες” έχασαν στα πέναλτι, ενώ τους Βρετανούς κέρδισαν με σκορ 2:1. Όσο για αλλαγές στο προσωπικό, από την ομάδα έφυγαν ο Pogba, Morata, Isla, Simone Padoin και μερικοί ακόμα παίκτες. Στη θέση τους αγοράστηκαν ο Pjanic, Piazza, Higuain, Lemine και Benatia. Ακόμα και οπτικά είναι προφανές ότι η Γιουβέντους δεν έγινε ασθενέστερη μετά από αυτό.

Και πάλι τέταρτη ή πέμπτη;

Με τη σειρά της η Φιορεντίνα δεν ενισχύθηκε ιδιαίτερα εκτός εποχής, ίσως ακόμη και το αντίθετο. Έφυγε στη Βόλφσμπουργκ ο επιθετικός Ντάριο Γκόμεζ. Επίσης έφυγαν από την ομάδα ο Μπασάντα, Μπάκιτς, Pascual, Roncal και άλλοι. Στη θέση τους ήρθαν ο Τέλιο, Μίλιτς, Astori, Dragovski, Dix και Haji. Μεγάλες εξαγορές δεν υπάρχουν, έτσι να μην αναμένουμε το ποιοτικό άλμα από τις «βιολέτες» στην τρέχουσα σεζόν.

Πρόβλεψη

Ο Allegri θυμάται καλά την αποτυχία στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν, γι’ αυτό θα προσπαθήσει να μην επαναλάβει τα λάθη του. Και το ξεκίνημα από την Γιουβέντους σίγουρα να γίνει ενεργό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 1,50 στην εταιρεία 365bet.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *