The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Λέστερ – Άρσεναλ στις 20/8/2016 στις 7:30 μ.μ.

Leicester-Arsenal-20.08

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Ο κεντρικός αγώνας του δεύτερου γύρου της Premier League Αγγλίας θα είναι η μονομαχία μεταξύ της βασιλεύουσας πρωταθλήτριας, Λέστερ, και της Άρσεναλ Λονδίνου. Παρά τον τίτλο των «αλεπούδων» και τον παράγοντα της έδρας, η Άρσεναλ στην επικείμενη συνάντηση έρχεται αξιοσημείωτο φαβορί, αν και πρέπει να σημειωθεί ότι ακόμη και στις καλύτερες εποχές τους οι «κανονιέρηδες» ποτέ δεν ήταν ομάδα εκτός έδρας παιχνιδιού.

Ξεκίνησαν με ήττες

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι ξεκίνησε τη σεζόν με δύο συνεχόμενες ήττες. Πρώτον, «οι αλεπούδες» έχασαν τον αγώνα για το Σούπερ Καπ Αγγλίας από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 1:2, και στη συνέχεια εκτός έδρας στον πρώτο γύρο της Premier League Αγγλίας δεν άντεξαν την πίεση του καινούριο της ελίτ Χαλ Σίτι. Για τη Λέστερ η τρέχουσα σεζόν θα είναι δύσκολη, επειδή όλοι οι αντίπαλοι θα προσαρμόζονται διαφορετικά στην πρωταθλήτρια της Αγγλίας, αλλά τουλάχιστον εντός έδρας τους οι “μπλε” δεν πρέπει να είναι αουτσάιντερ σε σχέση με μια εξαντλημένη από τεράστιο αριθμό των τραυματιών Άρσεναλ.

Πολλές απώλειες

Ivobi, Ramsey, Gabriel Paulista, Jenkinson, Metrezaker, Welbeck είναι μια μερική λίστα των τραυματισμένων παικτών της ομάδα του Λονδίνου. Επιπλέον, υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με το Giroud και Ozil. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Βενγκέρ είναι φαβορί σε εκτός έδρας παιχνίδι. Την περασμένη σεζόν οι «κανονιέρηδες» στην Premier League πέτυχαν 8 νίκες, επτά ισοπαλίες και τέσσερις ήττες στους εκτός έδρας αγώνες. Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Αγγλίας η Άρσεναλ με σκορ 3:4 έχασε από την Λίβερπουλ εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες έχουν κίνητρο για το αποτέλεσμα, επειδή στον πρώτο γύρο της Premier League έχασαν, αντίστοιχα, από την Χαλ Σίτι και τη Λίβερπουλ. Είναι ήδη σαφές ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολα για τη Λέστερ να επιβεβαιώσει τον τίτλο της, αλλά στα εντός έδρας παιχνίδια οι “αλεπούδες” είναι υποχρεωμένες να αγωνίζονται ενάντια σε κάθε αντίπαλο, τόσο περισσότερο στην προβληματική Άρσεναλ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Λέστερ δε θα χάσει με απόδοση 1,60 στην εταιρεία 365bet.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *