The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάρνσλεϊ εναντίον Σέφιλντ Γουένσντεϊ: προγνωστικά για τον αγώνα

Барнсли-ШеффилдУэнсдей-21.03

Γ´ κατηγορία Αγγλίας

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023, 10:00 μ.μ.

Όκγουελ Στάτιουμ

Την ερχόμενη Τρίτη θα δούμε αναβληθείς αγώνα της εικοστής ένατης αγωνιστικής της Γ´ Κατηγορίας Αγγλίας μεταξύ Μπάρνσλεϊ και Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Μπάρνσλεϊ

Τον περασμένο μήνα, η Μπάρνσλεϊ βελτίωσε αρκετά καλά την κατάταξή της με νίκες κόντρα σε Ντέρμπι (4:1), Πόρτσμουθ (3:1), Πλίμουθ (3:0) και Γουάικομπ (1:0), καθώς και μια ισοπαλία χωρίς γκολ με Μπρίστολ Ρόβερς. Ως εκ τούτου βρέθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 69 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 56:29.

Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ βρίσκεται σε καλό δρόμο για την επιστροφή της στο Τσάμπιονσιπ, όπως αποδεικνύεται από το σημερινό της προβάδισμα με 78 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 62:23. Την παραμονή οι «κουκουβάγιες» σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με την Bolton, έχοντας προηγουμένως νικήσει 5:2 MK Dons, 1:0 Charlton, 1:0 Peterborough και 1:0 Πόρτσμουθ.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες είναι οι καλύτερες άμυνες στην κατηγορία τους, αλλά και οι επιθετικές τους δυνατότητες είναι αρκετά καλές. Δεν θα εκπλαγώ αν οι Μπάρνσλεϊ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μετατρέψουν τουλάχιστον ένα σουτ σε γκολ στο τέρμα του αντιπάλου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *