The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Μπενφίκα: πρόβλεψη για τον αγώνα

028-Milan-SLBenfica-28.07

Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών

Κυριακή, 28 Ιουλίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γήπεδο Gillette, Foxboro

Την Κυριακή το βράδυ, 28 Ιουλίου, στη αμερικανική πολιτεία της Μασαχουσέτης, θα διεξαχθεί ένας από τους αγώνες του Διεθνούς Κυπέλλου Πρωταθλητριών 2019, όπου θα συναντηθούν ιταλική και πορτογαλική ομάδες – η Μίλαν και η Μπενφίκα. Αυτές είναι καλές ομάδες, αλλά οι «ροσονέρι» περνούν δύσκολες στιγμές. Έτσι συνιστούμε να διαβάσετε πλήρως την πρόβλεψη για τον αγώνα Μίλαν – Μπενφίκα.

Ο νέος προπονητής μόλις άρχισε να «σπάει»

Αυτή τη στιγμή η Μίλαν φαίνεται εξαιρετικά αδύναμη και εντελώς απροετοίμαστη για την σεζόν. Και αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, αφού ο νέος προπονητής μόλις άρχισε να χτίζει μια ομάδα. Πιο συγκεκριμένα, εξακολουθεί να προσπαθεί να «σπάσει» την προηγούμενη, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να πουλήσουν τους παίκτες σε άλλους συλλόγους. Επιπλέον, ο Μάρκο Τζανπάολο δεν μπορεί με τίποτα να πάρει τους παίκτες που χρειάζεται. Έτσι η ομάδα είναι εντελώς ταυτόχρονα με το επίπεδό της. Ναι, και παίζει επίσης – πριν από λίγες ημέρες, ο «ροσονέρι» έχασαν από τη Μπάγερν Μονάχου με σκορ 0:1.

Οι «αετοί» είναι έτοιμοι για την σεζόν

Ταυτόχρονα η Μπενφίκα, μετά από επιτυχημένη περασμένη σεζόν, προσπαθεί να αυξήσει τη σύνθεση και να κάνει την νέα σεζόν ακόμα καλύτερη. Και μέχρι στιγμής όλα φαίνονται με τέτοιο τρόπο ώστε η πορτογαλική κορυφαία ομάδα τα καταφέρνει μια χαρά. Το καλοκαίρι ο Bruno Lazhi έχει ήδη λάβει μια σοβαρή ενίσχυση, καθώς στα φιλικά η ομάδα δείχνει ωραίο ποδόσφαιρο. Απλά οι «αετοί» παίζουν «με την καρδιά» τους και μέχρι το τέλος, γι’ αυτό κερδίζουν όλους πανεύκολα. Έτσι, στο πλαίσιο του ΔΚΠ η ομάδα κατάφερε να νικήσει την Γκουανταλαχάρα (3:0) και τη Φιορεντίνα (2:1).

Πρόβλεψη

Η Μίλαν προς το παρόν φαίνεται πολύ αδύναμη, ενώ η Μπενφίκα έχει ήδη κερδίσει την επιθυμητή φόρμα. Έτσι είναι πιο λογικό να υποθέσουμε ότι η πορτογαλική ομάδα θα οδηγήσει σ’ αυτόν τον αγώνα. Επομένως, είναι πιο λογικό να στοιχηματίσετε στους «αετούς», που προτείνουμε να κάνετε. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μπενφίκα ή ισοπαλία με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *