The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας εναντίον Λοκομοτίβ Μόσχας: πρόβλεψη για τον αγώνα

027-CSKAMoscow-LokomotivMoscow-28.07

Πρωτάθλημα Ρωσίας

Κυριακή, 28 Ιουλίου 2019, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

VEB Arena, Μόσχα

Την Κυριακή το απόγευμα, 28 Ιουλίου, στη Μόσχα θα πραγματοποιηθεί ο κύριος αγώνας του 3ου γύρου της ρωσικής Premier League, όπου θα συναντηθούν δύο τοπικές ομάδες – ΤΣΣΚΑ στην έδρα της θα φιλοξενεί Λοκομοτίβ. Είναι μεγιστάνες του ρωσικού ποδοσφαίρου, αλλά και τα δύο περνούν δύσκολες στιγμές. Σας συνιστούμε επομένως να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα ΤΣΣΚΑ Μόσχας εναντίον Λοκομοτίβ Μόσχας.

Οι «στρατιώτες» δεν είναι ακόμα έτοιμοι για τη σεζόν

Αυτή τη στιγμή η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φαίνεται πολύ αδύναμη και η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη για τη σεζόν. Ναι, το καλοκαίρι, η ομάδα συνέχισε την αναδιάρθρωση, αλλά ακόμα οι παίκτες δεν δείχνουν το παιχνίδι που έδειξαν τουλάχιστον την περασμένη σεζόν. Τώρα η ενδεκάδα του Viktor Goncharenko κάνει πολλά γελοία λάθη στην άμυνα, και η απόδοσή της δεν είναι καλή. Εν μέρει για αυτό το λόγο ο  μεγιστάνας Γκραν της Μόσχας έχασε από Κρίλια Σοβέτοφ (2:0) στον πρώτο γύρο, καθώς η νίκη επί της Ορένμπουργκ (2:1) στον δεύτερο γύρο ήταν σχεδόν τυχαία…

Φαίνεται να υπάρχει το αποτέλεσμα, αλλά κάτι δεν πάει καλά

Την ίδια στιγμή η Λοκομοτίβ εξέπληξε όλους πριν από την αρχή του πρωταθλήματος, νικώντας τη Ζενίτ στον αγώνα για την Supercup της Ρωσίας με σκορ 3:2. Ωστόσο, μετά από αυτή τη συνάντηση η ομάδα έχει πέσει και άρχισε να επιδεικνύει το συνηθισμένο παιχνίδι. Έτσι, η ενδεκάδα του Γιούρι Σέμιν εντός έδρας με δυσκολία έπαιξε ισοπαλία με την Ρούμπιν (1:1), καθώς νίκησε τη Τάμποφ πάλι με δυσκολία (2:1). Όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα, η ομάδα έχει προφανή προβλήματα στην άμυνα, αλλά τουλάχιστον σκοράρει σταθερά…

Πρόβλεψη

Η ΤΣΣΚΑ φαίνεται αρκετά αδύναμη στη νέα σεζόν, με τέτοιο παιχνίδι δεν θα πάει μακριά. Ωστόσο, και η Λοκομοτίβ δεν λάμπει, κάνοντας πολλά λάθη στην άμυνα. Εάν και οι δύο σύλλογοι χάνουν σταθερά και πολλά, γιατί τότε σε προσωπική συνάντηση θα πρέπει να μείνουν χωρίς γκολ; Αφού ξέρουν να σκοράρουν… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 1,5 με απόδοση 1,4.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *