The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αργεντινή εναντίον Μεξικό: πρόβλεψη για τον αγώνα

Аргентина-Мексика-26.11

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Γ
Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022, 9:00 μ.μ.
Lusail Stadium

Το πρόγραμμα των συναντήσεων του Σαββάτου στις 26 Νοεμβρίου θα κλείσει με τον αγώνα Αργεντινή – Μεξικό, η πρόγνωση για τον αγώνα αυτών των ομάδων δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα μας.
Οι Αργεντινοί παίζουν χωρίς δικαίωμα να κάνουν λάθος
Το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ήταν, χωρίς υπερβολή, αποτυχία για τους Αργεντινούς, η ομάδα έκανε ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο απέναντι στη Σαουδική Αραβία, σημειώνοντας 4 γκολ, αλλά μόνο ένα ήταν καθαρό. Και στο δεύτερο ημίχρονο οι Αργεντινοί χαλάρωσαν λίγο, δέχθηκαν δύο συνεχόμενα γκολ με τη μία. Υπήρχε πολύς χρόνος για ανάκαμψη, αλλά δεν κατέστη δυνατό να σκοράρει, αποτέλεσμα η συγκλονιστική ήττα με σκορ 1:2. Τώρα χρειάζεται να παίξουν αποκλειστικά για να κερδίσουν, ο Μέσι και η παρέα του δεν έχουν το δικαίωμα να φύγουν από το τουρνουά στη φάση των ομίλων.
Όμορφο Μεξικό
Στην πρώτη τους συνάντηση οι Μεξικανοί σημείωσαν ισοπαλία με τους Πολωνούς 0:0, αν και πολλοί περίμεναν τέτοια έκβαση. Ήρωας της συνάντησης ήταν ο τερματοφύλακας Οτσόα, ο οποίος κατάφερε να αποκρούσει το πέναλτι από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Γενικά το Μεξικό έδειχνε καλό, κάπου του έλειπε η οξύτητα στην επίθεση, αλλά εδώ ο αντίπαλος έπαιζε επιδέξια στην άμυνα. Χωρίς αμφιβολία, η ομάδα είναι έτοιμη να κερδίσει βαθμούς στην επερχόμενη μάχη, και θα παλέψει και για τη θέση στα πλέι οφ.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι αντίπαλοι έχουν μια πλούσια ιστορία αναμετρήσεων πρόσωπο με πρόσωπο, όπου το πλεονέκτημα είναι στην πλευρά των Αργεντινών. Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι ομάδες ήταν το 2019, όταν οι Αργεντινοί κέρδισαν με σκορ 4:0 σε φιλικό αγώνα.
Πρόβλεψη
Σε ένα είδος ντέρμπι της Λατινικής Αμερικής, δίνεται ένα σαφές πλεονέκτημα στην Αργεντινή, αυτό οφείλεται επίσης στο γεγονός ότι ο Μέσι και η παρέα πρέπει να παίξουν μόνο για να κερδίσουν, διαφορετικά μπορεί να υπάρξουν μεγάλα προβλήματα. Οι Μεξικανοί δεν είναι δειλοί, σίγουρα θα δώσουν τη μάχη σε έναν τρομερό αντίπαλο. Μια τέτοια μάχη δεν έχει δικαίωμα να γίνει βαρετή, ποντάρουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 και απόδοση 2,05.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *