The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέλγιο εναντίον Μαρόκο: πρόβλεψη για τον αγώνα

SAINT PETERSBURG, RUSSIA - JUNE 21: Romelu Lukaku of Belgium celebrates with teammate Kevin De Bruyne after scoring their team's second goal during the UEFA Euro 2020 Championship Group B match between Finland and Belgium at Saint Petersburg Stadium on June 21, 2021 in Saint Petersburg, Russia. (Photo by Anatoly Maltsev - Pool/Getty Images)

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ
Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022, 3:00 μ.μ.
Al Thumama Stadium

Στις 27 Νοεμβρίου Βέλγιο και Μαρόκο θα παίξουν τον αγώνα τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοίμασαν οι αναλυτές του πόρου μας.
Οι Βέλγοι δείχνουν νωθροί μέχρι στιγμής
Η τρίτη θέση στο τελευταίο Μουντιάλ έκανε τους Βέλγους ένα από τα φαβορί και σε αυτή τη διοργάνωση. Ενώ η ομάδα δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες, στον πρώτο γύρο κατάφερε να κερδίσει τον Καναδά με σκορ 1:0, με ένα χλωμό παιχνίδι. Ακόμα με ισόπαλο σκορ ο Κουρτουά τράβηξε πέναλτι από τους Καναδούς, αν σκόραρε τότε ο Ντέιβις, όλα θα μπορούσαν να εξελιχθούν διαφορετικά. Μπερδεύει τα στατιστικά των χτυπημάτων, μόλις 9 για τους Βέλγους, έναντι 21 για τον αντίπαλο. Ίσως αυτή είναι μόνο η αρχή και η ομάδα θα μπορέσει να δείξει όλη της τη δύναμη. Ο Λουκάκου κινδυνεύει να χάσει και την επερχόμενη μάχη λόγω τραύματος.
Το Μαρόκο μπορεί να αγωνιστεί για τα πλέι οφ
Η εθνική ομάδα του Μαρόκου αποτελείται από παίκτες σοβαρού επιπέδου, οπότε μια τέτοια ομάδα αξίζει σίγουρα να την υπολογίσουμε. Στο πρώτο παιχνίδι, οι Μαροκινοί σημείωσαν ισοπαλία με τους νυν παγκόσμιους πρωταθλητές, τους Κροάτες – 0:0. Η ομάδα φαινόταν πολύ άξια απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, οπότε είναι λογικό να ανταγωνιστεί ακόμα και για να μπει στα πλέι οφ. Οι Βέλγοι δεν είναι τόσο επικίνδυνοι τώρα όσο πριν από τέσσερα χρόνια.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι εθνικές ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους τρεις φορές, δύο παιχνίδια ήταν φιλικά και έληξαν με συντριπτικές νίκες για τους Βέλγους, ένας άλλος αγώνας έλαβε χώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1994, τότε οι Μαροκινοί έχασαν στη φάση των ομίλων 0:1.
Πρόβλεψη
Με γυμνό μάτι μπορείτε να δείτε πώς αυξάνονται οι αποδόσεις για τη νίκη των Βέλγων, αλλά η ευρωπαϊκή ομάδα παραμένει το φαβορί αυτού του ζευγαριού. Αν αναλύσετε τα παιχνίδια του πρώτου γύρου από το Μαρόκο, μπορείτε να περιμένετε εκπλήξεις, η ομάδα εδώ είναι πολύ καλή. Στοίχημα στην ανταλλαγή των τερμάτων φαίνεται καλό εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *