The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Στόουκ Σίτι εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Stoke-ManchesterCity-12.03

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Μπριτάνια Στέιντιουμ

Σήμερα, 12 Μαρτίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το πρόγραμμα του 30ου γύρου του Αγγλικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου θα ολοκληρωθεί με αναμέτρηση μεταξύ Στόουκ Σίτι εναντίον Μάντσεστερ Σίτι. Σε αυτό το ζευγάρι το ξεκάθαρο φαβορί είναι οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι επιδιώκουν να εξασφαλίσουν τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ το συντομότερο δυνατό. Με τη σειρά τους οι μελλοντικοί γηπεδούχοι έχουν το δικό τους κίνητρο, οι «αγγειοπλάστες» βρίσκονται στη ζώνη υποβιβασμού, θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να κερδίσουν βαθμούς στο επερχόμενο παιχνίδι.

Στη ζώνη υποβιβασμού

Η Στόουκ Σίτι μετά από 29 γύρους στην Πρέμιερ Λιγκ της τρέχουσας σεζόν είναι στην 19η θέση, έχει 27 βαθμούς στο ενεργητικό. Τον ίδιο αριθμό έχει και η Κρίσταλ Πάλας, η Σότον, η οποία βρίσκεται στη σωτήρια 17η θέση, έχει 28 βαθμούς. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια οι «αγγειοπλάστες» δεν κατάφεραν να κερδίσουν ούτε μία φορά, τέσσερις φορές παίζοντας ισοπαλία και μία φορά χάνοντας από την Μπόρνμουθ 1:2 εντός έδρας.

Ηγέτης

Η Μάντσεστερ Σίτι πριν από τον 30ο γύρο ηγείται στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας 78 βαθμούς στο ενεργητικό, 16 βαθμούς περισσότερο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δηλαδή αν το χάντικαπ μεταξύ του ηγέτη και του πλησιέστερου διώκτη διατηρηθεί, οι «πολίτες» θα μπορέσουν να γιορτάσουν την απόκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα πέντε γύρους πριν από το τέλος του τουρνουά. Η ΜΣ έρχεται στον αγώνα με την Στόουκ μετά την εντός έδρας ήττα από τη Βασιλεία 1:2 στο Champions League, ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η ήττα δεν έχει επηρεάσει την πρόκριση των Μανκούνιων στην επόμενη φάση του τουρνουά.

Πρόβλεψη

Ο Γκουαρντιόλα έβγαλε στη Βασιλεία ουσιαστικά το δεύτερο σχήμα, ο Καταλανός φύλαξε τους ισχυρότερους παίκτες για τον αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ, αντίστοιχα, στο επερχόμενο παιχνίδι μπορούμε μόνο να λυπηθούμε τη Στόουκ. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τα εκτός έδρας στατιστικά στοιχεία της Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι πολύ χειρότερα από τα εντός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *