The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γιουβέντους εναντίον Ουντινέζε

Juventus-Udinese-11.03

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γιουβέντους

Γιουβέντους

Ας κοιτάξουμε  τους τελευταίους αγώνες της Γιουβέντους στη Σέριε Α’ Ιταλίας και στο ιταλικό Κύπελλο και να μην λάβουμε υπόψη τους αγώνες με την Τότεναμ. Πότε ήταν η τελευταία φορά που οι γηπεδούχοι έχασαν το στόχο; Πέρυσι στον αγώνα εναντίον Κροτόνε! Για 18 αγώνες στην εστία των γηπεδούχων μπήκαν μόνο 2 γκολ. Τρομερό αποτέλεσμα, έτσι δεν είναι; Και τώρα περισσότερα για τους αντιπάλους που συναντήθηκαν. Δεν θα λάβουμε υπόψη τους μεσαίους παίκτες και τα αουτσάιντερ. Ρόμα, Λάτσιο, Νάπολι, Αταλάντα – σχεδόν όλες κορυφαίες ομάδες.

Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Και εδώ η Ουντινέζε, η οποία έχασε τους τελευταίους τρεις γύρους. Και έχασε από τους Ρωμαίους στην έδρα της με σκορ 0:2. Μπορείτε να ελπίζετε στο τυχαίο γκολ των φιλοξενούμενων από το φάουλ ή κόρνερ. Αν φυσικά οι «μαύρο-άσπροι» γενικώς θα αφήσουν ευκαιρία στον αντίπαλο να κατέχει την μπάλα. Και αυτό είναι αμφίβολο. Μετά την ήττα της Νάπολι από τη Ρομά, η Γιουβέντους έχει εξαιρετικές πιθανότητες να επιστρέψει την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα.

Και αυτό ακριβώς θα συμβεί. Η ομάδα του Allegri έχασε στην έδρα της μόνο τέσσερα γκολ σε 12 παιχνίδια. Συμπεράσματα βγαίνουν από μόνα τους. Μετά τον αγώνα του Champions League με τα «σπιρούνια» δεν είναι σίγουρο ότι αξίζει να περιμένετε περισσότερα γκολ, αλλά η νίκη της Γιουβέντους με σκορ, ας πούμε, 1:0 φαίνεται η πιο προβλέψιμη επιλογή.

Ουντινέζε

Τι μπορούν να προσφέρουν οι φιλοξενούμενοι; Τίποτα. Από την Ουντινέζε γενικά σε αυτό το παιχνίδι δεν εξαρτάται τίποτα. Η ομάδα έδειχνε καλό ποδόσφαιρο τον Δεκέμβριο, αλλά τώρα βρίσκεται σε κρίση και δεν έχει κερδίσει ούτε ένα αγώνα για τέσσερις γύρους. Επιπλέον, οι παίκτες του Oddo δεν είναι σε θέση να παίξουν με τους ηγέτες.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους δεν έχει κανένα δικαίωμα να χάσει βαθμούς στον αγώνα με μία από τις μεσαίες ομάδες της Σέριε Α’ Ιταλίας. Ιδικά τώρα. Ένα στόχο η πρωταθλήτρια σίγουρα θα σκοράρει. Αλλά είναι αμφίβολο ότι θα χάσει. Ως αποτέλεσμα, μια άλλη «ξηρή» νίκη της «Μεγάλης Κυρίας».


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *