The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Μπάγερν Μονάχου: πρόβλεψη για τον αγώνα

РБЛейпциг-Бавария-30.07

Σούπερ Καπ Γερμανίας – Τελικός

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022, 9:30 μ.μ.

Ρεντ Μπουλ Αρένα

ΡΜ Λειψίας

Αρχικά, σκέφτηκα την επιλογή να στοιχηματίσω 1Χ στη ΡΜ Λειψίας λόγω αλλαγών προσωπικού στη Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι, αλλά μετά σκέφτηκα: γιατί να χάσουν οι φιλοξενούμενοι; Η απώλεια του Λεβαντόφσκι είναι απογοητευτική, αλλά ο Μανέ και ο Ντε Λιχτ μπορούν να αρχίσουν να παίζουν από την αρχή αμέσως. Ο πρώτος είναι ένας σκληρά εργαζόμενος που μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στο ποδόσφαιρο της Μπάγερν Μονάχου, ο δεύτερος είναι ένα (σχεδόν) αμυντικό τέρας μονομαχίας και είναι ήδη ο καλύτερος αμυντικός της ομάδας στο παιχνίδι ενάντια στην μπάλα. Επιπλέον, είναι ασυνήθιστα λίγοι παίκτες τραυματισμένοι: μόνο ο Goretzka από τη βάση είναι εκτός παιχνιδιού.

Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου έχει να χάσει από τη ΡΜ Λειψίας 9 σερί προσωπικές συναντήσεις, στις περισσότερες κέρδισαν κιόλας. Σε 8 από τα 9 από αυτά τα ματς η ΡΜ Λειψίας δεν προηγήθηκε ούτε μία φορά στο σκορ, το συνολικό προβάδισμα της ομάδας σε χρόνο σε αυτούς τους αγώνες είναι 38 λεπτά. Η τελευταία σεζόν της Μπάγερν Μονάχου θεωρείται ανεπιτυχής, αλλά ακόμη και σε αυτήν η ομάδα έχασε μόνο 5 αγώνες στο πρωτάθλημα, 1 από αυτούς μετά την κατάκτηση του τίτλου, και τους άλλους 4 όταν κέρδισε με xG. Η ομάδα του Μονάχου είναι τοπικοί ηγεμόνες και έχει κατακτήσει το Γερμανικό Σούπερ Καπ στις 5 από τις τελευταίες 6 σεζόν. Οι Αντσελότι, Κόβατς και Φλικ είχαν πολλά προβλήματα στην αρχή των σεζόν, αλλά κέρδιζαν αυτό το κύπελλο. Θα το καταφέρει ο Nagelsmann.

Αλλά είναι αφελές να υποθέσουμε ότι όλα θα πάνε ομαλά. Η Μπάγερν ξεκίνησε την περασμένη σεζόν χάνονται γκολ σε 3 στους 3 εναρκτήριους αγώνες στο Σούπερ Καπ και την Μπουντεσλίγκα, για παράδειγμα. Η ομάδα σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο για να μπει σε φόρμα και να παίξει καλά, ακόμη και στην άμυνα. Ακόμη και ο έξυπνος De Ligt δεν θα επιτρέψει στην ομάδα, που δέχθηκε 37 φορές σε 34 γύρους της Μπουντεσλίγκα την περασμένη σεζόν, να παίξει αμέσως αξιόπιστα στις πύλες της. Τότε, παρεμπιπτόντως, η Μπάγερν δέχτηκε σε 6 στους 6 αγώνες με συλλόγους από τους 4 πρώτους και σε 9 στους 10 σε ομάδες από τις 6 πρώτες. Η ΡΜ Λειψίας σκόραρε δύο φορές στο τέρμα της πρωταθλήτριας, στο Μόναχο κιόλας (2:3). Το καλοκαίρι, οι «ταύροι», προς έκπληξή μου, δεν άλλαξαν προσωπικό, θα είναι τόσο καλοί όσο ήταν την άνοιξη.

Να σας θυμίσω: Ο Τεντέσκο πήρε την ομάδα στα μέσα της σεζόν και την έσυρε στη ζώνη του Champions League, αν και έπεσε στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Με αυτόν τον τεχνικό η ΡΜ Λειψίας κέρδισε 40 βαθμούς σε 20 γύρους (2ος δείχτης στο πρωτάθλημα στην κατηγορία), σημείωσε 47 γκολ σε αυτούς (3ος), κατέληξε στους 3 πρώτους στη Γερμανία σύμφωνα με διάφορες προοδευτικές μετρήσεις. Τώρα είχε μια δυνατή προετοιμασία για τη σεζόν, οπότε οι «ταύροι» έχουν τα πάντα για να περάσουν την καλύτερη σεζόν τους στα τελευταία 5 χρόνια. Η Μπάγερν έχασε σε 4 από τα 5 τελευταία ματς στο Σούπερ Καπ, η μόνη εξαίρεση ήταν η συνάντηση με την Άιντραχτ, η οποία έχασε τον προπονητή του το καλοκαίρι (5:0). Υπό τον Τεντέσκο, η Λειψία έχει σκοράρει στα 28 από τα 30 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Και σε κάθε μία κόντρα στις ομάδες της περσινής κορυφαίας 10άδας της Μπουντεσλίγκα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μπάγερν Μονάχου + και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,92.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *