The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιντερνασιονάλ εναντίον Ατλέτικο Μινέιρο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Интернасьональ-АтлетикоМинейро-31.07

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Κυριακή, 31 Ιουλίου 2022, 10:00 μ.μ.

Estádio José Pinheiro Borda

Προς το τέλος του δεύτερου μήνα του καλοκαιριού στην Ευρώπη αρχίζουν σταδιακά να παίζουν σε κάποια πρωταθλήματα. Όμως είναι πολύ νωρίς για να αποχαιρετήσουμε τη Βραζιλία, όπου η κλήρωση στη Serie A έχει ήδη περάσει τον «ισημερινό». Στον επόμενο γύρο, η σημερινή κάτοχος του τίτλου, Ατλέτικο Μινέιρο, έρχεται να επισκεφθεί την Ιντερνασιονάλ. Ποιος θα κερδίσει σ’ αυτό το ζευγάρι; Οι ειδικοί του ιστότοπου έκαναν μια πρόβλεψη για τον αγώνα στις 31 Ιουλίου 2022.

Η Ιντερνασιονάλ εναλλάσσει καλές σεζόν με μέτριες τα τελευταία χρόνια

Οι Κολοράντο, που κατέκτησαν το Copa Libertadores το 2006 και το 2010, πέρασαν ένα είδος «κάθαρσης» στα μέσα της περασμένης δεκαετίας, με τη μορφή της ανάγκης να περάσουν τη σεζόν στη Serie B. Έχοντας επιστρέψει αμέσως από εκεί, ο σύλλογος ανέβηκε στη 3η θέση στο Μπραζιλεϊράο. Στη συνέχεια άρχισε η ταλάντευση: η ομάδα επέστρεψε στην 7η θέση, μετά έγινε ασημένια πρωταθλήτρια (το καλύτερο αποτέλεσμα από τη δεκαετία του ’70 του περασμένου αιώνα!) και, τελικά, κατέρρευσε στη 12η θέση. Τώρα υπάρχει μικρή πρόοδος. Οι παίκτες του Mano Menezes συνεχίζουν να αγωνίζονται στο Copa Sudamericana, όπου απέκλεισαν την Colo-Colo στους 16 (4-1 εντός έδρας μετά το 0-2 στη Χιλή) και στη Serie A κέρδισαν μόνο 7 συναντήσεις από 19, και με 30 βαθμούς βρίσκονται στην 7η θέση. Τώρα όμως αδυνατούν να κερδίσουν εδώ και τρεις φορές.

Η Ατλέτικο Μινέιρο κινδυνεύει να μην υπερασπιστεί τον τίτλο λόγω της δικής της αστάθειας

Τα «κοκοράκια» με τη βοήθεια του Χουλκ, ο οποίος βιώνει άλλη μια νιότη, κατάφεραν να κερδίσουν την 1η θέση στην τελευταία κλήρωση. Ο τίτλος του πρωταθλητή επέστρεψε μετά από παύση μισού ακριβώς αιώνα, από το 1971! Στον νέο κύκλο η ομάδα δεν παίζει και ιδιαίτερα σταθερά. Από τη μία ο αγώνας συνεχίζεται στο Cope Libertadores, όπου απέκλεισε την Εκουαδόρ Έμελεκ στους 16. Από την άλλη, ακόμη και μετά τη νίκη εντός έδρας επί της Φλαμένγκο, ο σύλλογος αποκλείστηκε από το κύπελλο, χάνοντας εντός έδρας με 0-2. Στη σίγουρα δεν σημειώθηκαν λιγότερες αποτυχίες από επιτυχίες. Υπήρξε ένα καλό κομμάτι πρόσφατα, με 4 νίκες σε 5 γύρους. Όμως μετά το 1-1 με την Κουιάμπα και το 1-2 εντός έδρας με την Κορίνθιανς, η πρωταθλήτρια έπεσε ξανά στην 4η θέση. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι επέστρεψε ο Κουκ, ο ίδιος προπονητής που δούλευε πέρυσι.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Ατλέτικο Μινέιρο είναι αήττητη τέσσερις συνεχόμενες φορές. Επιπλέον, παίζοντας ισοπαλία το 2020, μετά η ομάδα κατάφερε να κερδίσει 3 συνεχόμενες φορές. Συμπεριλαμβανομένου του Απριλίου, εντός έδρας 2-0.

Πρόβλεψη

Τα εισαγωγικά δείχνουν ότι αυτό θα είναι ένα παιχνίδι τριών εκβάσεων. Και οι δύο ομάδες έχουν να κερδίσουν πολλές φορές στη σειρά. Συνιστούμε λοιπόν να στοιχηματίσετε στο “σύνολο είναι κάτω από 2,5” με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *