The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Γουίγκαν

ManchesterUnited-Wigan-29.01

Κύπελλο Αγγλίας Τέταρτος γύρος

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 6:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ολντ Τράφορντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εδώ και τρία παιχνίδια στη σειρά δεν γνωρίζει τη γεύση της νίκης, η ομάδα του Μουρίνιο έχει επιβραδυνθεί σημαντικά, αλλά θα προσπαθήσει να φτάσει σύντομα τη δύναμή της και πάλι. Την ερχόμενη Κυριακή οι “κόκκινοι διάβολοι” στο δικό τους “Ολντ Τράφορντ” θα παίξουν στο Κύπελλο Αγγλίας με την ομάδα της Γουίγκαν. Οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι σχεδόν δεν έχουν καμία πιθανότητα να κερδίσουν στο επερχόμενο παιχνίδι, και μάλλον μπορούμε να συμφωνήσουμε με τη θέση αυτή των «παντογνωστών».

Η ήττα από τη Χαλ Σίτι

Από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Χαλ περιμένανε νίκη στην τοπική ομάδα στο Λιγκ Καπ, αλλά οι «διάβολοι» έχασαν από τον αντίπαλό της με σκορ 1:2. Παρά την ήττα αυτή η ομάδα του Μουρίνιο ήταν σε θέση να προκριθεί στον τελικό του τουρνουά αυτού, οπότε ο στόχος μπορεί να θεωρείται ολοκληρωμένος. Στο αποφασιστικό αγώνα ο Sir Alex θα συναντηθεί με την ομάδα του Σαουθάμπτον που νίκησε τη Λίβερπουλ.

Αουτσάιντερ του πρωταθλήματος

Η Γουίγκαν είναι ομάδα από το δεύτερο σε σημασία τουρνουά του αγγλικού ποδοσφαίρου. Αυτή τη στιγμή οι μελλοντικοί επισκέπτες βρίσκονται στη 21η θέση στην κατάταξη, έχουν 25 βαθμούς στο ενεργητικό, το ίδιο όπως και η Μπάρτον, η οποία βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Εκτός έδρας η Γουίγκαν στο πλαίσιο του πρωταθλήματος έπαιξε 14 παιχνίδια, όπου σημείωσε 3 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και 7 ήττες. Αλλά επίσης αξίζει να αναφέρουμε το γεγονός ότι η Γουίγκαν σε τρεις τελευταίους αγώνες μόνο νικούσε.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει να δείξει στο κοινό της τη υψηλότερη ποιότητα του ποδοσφαίρου. Η Γουίγκαν είναι ομάδα που δύσκολα μπορεί να ονομαστεί ισχυρή, ακόμη και δεδομένου του νικηφόρου σερί της ομάδας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μα χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *