The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Ρεάλ Σοσιεδάδ

RealMadrid-RealSociedad-29.01

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Σαντιάγο Μπερναμπέου, Μαδρίτη

Η Ρεάλ Μαδρίτης εντός έδρας θα φιλοξενεί τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο πλαίσιο του 20ου γύρου της  Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας. Δεν είναι να ζηλέψεις τους Βάσκους, αφού τα “ζαχαρωτά” έχουν αποκλειστεί από το ισπανικό Κύπελλο και τώρα θα “πάρουν εκδίκηση”, αλλά πλέον στο πλαίσιο του ισπανικού πρωταθλήματος. Με τη σειρά της η Ρεάλ Σοσιεδάδ την τρέχουσα σεζόν παίζει στο καλό επίπεδο, αλλά σε εκτός έδρας παιχνίδια οι Βάσκοι δεν δείχνουν πάντα υψηλό επίπεδο του ποδοσφαίρου.

Ηγέτης της Πριμέρα Ντιβισιόν

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 18 γύρους στο πρωτάθλημα της Ισπανίας κατάφερε να σκοράρει 43 πόντους, οι οποίοι επιτρέπουν στα “ζαχαρωτά” να βρίσκονται στην πρώτη θέση στην κατάταξη της Πριμέρα. Η Ρεάλ είναι μία μονάδα μπροστά από την Σεβίλλη και δύο από την Μπάρτσελόνα. Επιπλέον, οι «βασιλιάδες» έχουν ένα παιχνίδι ακόμα στο χέρι, έτσι ώστε ένα συγκεκριμένο χάντικαπ στους αντιπάλους η ομάδα του Ζιντάν έχει. Εντός έδρας της η Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή σεζόν έπαιξε 10 παιχνίδια και σημείωσε οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες, διαφορά τερμάτων είναι 26:10.

Εκτός έδρας άσχημα

Με τη σειρά της η Ρεάλ Σοσιεδάδ μετά από 19 γύρους βρίσκεται στην τέταρτη θέση, δηλαδή, αυτή η ομάδα παλεύει για τη θέση στη ζώνη του Champions League. Εκτός έδρας οι Βάσκοι έπαιξαν εννέα αγώνες, στους οποίους σημείωσαν πέντε νίκες και τέσσερις ήττες, διαφορά τερμάτων είναι 15:13. Σε πέντε τελευταίους αγώνες η Ρεάλ Σοσιεδάδ κέρδισε δύο νίκες πάνω στη Μάλαγα και Θέλτα, επίσης, έπαιξε ισοπαλία με την Βιγιαρεάλ και ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα (δύο φορές).

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης εντός έδρας παίζει πάντα πολύ δυνατά, και μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ισπανίας ακόμα περισσότερο. Εκτός αυτού, η κατάσταση στη Πριμέρα αναγκάζει τα “ζαχαρωτά” να παίξουν μόνο για να κερδίσουν στο επερχόμενο παιχνίδι, επειδή το χάντικαπ μεταξύ ομάδας του Ζιντάν και της Σεβίλλης είναι αρκετά μικρό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: νίκη της Ρεάλ  μα χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,72.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *