The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Οσασούνα εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: προγνωστικά για τον αγώνα

Осасуна-РеалМадрид-18.02

Πρωτάθλημα Ισπανίας
Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Γήπεδο Ελ Σαδάρ

Τέσσερις συναντήσεις έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο στην Πριμέρα Ντιβισιόν, το πρόγραμμα της ημέρας θα κλείσει ο αγώνας μεταξύ Οσασούνα και Ρεάλ Μαδρίτης, την πρόβλεψη ετοίμασαν οι αναλυτές του site μας.
Οι Παμπλονιάνοι σταμάτησαν να κερδίζουν
Η Οσασούνα έκανε καλή πορεία στο πρωτάθλημα, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο σημειώθηκε σειρά αποτυχιών, καθώς η ομάδα έχει να κερδίσει σε τέσσερις σερί συναντήσεις. Δεν υπάρχει ακόμη κίνδυνος υποβιβασμού, ο σύλλογος είναι ένατος στην Πριμέρα Ντιβισιόν και η διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη φτάνει τους 10 βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα δεν μπόρεσε να νικήσει τη μέτρια Βαγιαδολίδ, αν κοιτάξετε τον συντελεστή αναμενόμενων τερμάτων, οι Παμπλονιανοί δεν πέτυχαν καν γκολ – 0,82, ενώ ο συντελεστής xG του αντιπάλου ήταν 1,62, αλλά σημειώθηκε ισοπαλία χωρίς τέρματα. Η Οσασούνα έχει ακόμα την ευκαιρία να κερδίσει το Copa del Rey, όπου η ομάδα θα παίξει με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στα ημιτελικά. Τραυματισμοί θα εμποδίσουν τρεις παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι εκτός μάχης για τον τίτλο
Ο σύλλογος της Μαδρίτης βρίσκεται σοβαρά πίσω από τη Μπάρτσα, οι «μαρέγγες» βρίσκονται στη δεύτερη θέση, απέχοντας 8 βαθμούς από τον ηγέτη. Μετά από μια σίγουρη νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι νίκησαν εύκολα το βασικό αουτσάιντερ του πρωταθλήματος, την Έλτσε, με σκορ 4:0. Διπλό σε εκείνη τη συνάντηση σημείωσε ο Καρίμ Μπενζεμά, πετυχαίνοντας δύο γκολ από το σημείο του πέναλτι. Τώρα πρέπει να σκεφτούν το Champions League, την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί το πρώτο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ εκτός έδρας. Η Ρεάλ Μαδρίτη έχει τέσσερις απώλειες προσωπικού πριν από την επερχόμενη αναμέτρηση.
Προσωπικές συναντήσεις
Στη μάχη του πρώτου γύρου η Οσασούνα κατάφερε να αντέξει τη σοβαρή πίεση του αντιπάλου εκτός έδρας παίζοντας 1:1. Οι Μαδριλένοι είχαν ένα σοβαρό πλεονέκτημα, αλλά δεν μπόρεσαν να πιέσουν μέχρι τέρμα τους Παμπλονιανούς.
Πρόβλεψη
Δεν είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς ότι σε μια τέτοια συνάντηση η Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρεται ως φαβορί και θα έχει πλεονέκτημα. Η Οσασούνα δεν είναι στην καλύτερη φόρμα, αν και απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο σίγουρα θα υπάρχει ιδιαίτερη διάθεση. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και για τους δύο αντιπάλους, όπου η μπάλα θα μένει συχνά στο κέντρο του γηπέδου. Θα ρισκάρουμε να στοιχηματίσουμε σε καθαρή νίκη των φιλοξενούμενων με απόδοση 1,84.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *