The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιουκάσλ Γιουνάιτεντ εναντίον Λίβερπουλ: προγνωστικά για τον αγώνα

Ньюкасл-Ливерпуль-18.02

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2023, 7:30 μ.μ.
St James park
Στον επόμενο αγώνα της εικοστής τέταρτης αγωνιστικής της Premier League, η Νιουκάσλ Γιουνάιτεντ θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της Λίβερπουλ.
Νιουκάσλ Γιουνάιτεντ
Τέσσερις ισοπαλίες με Άρσεναλ (0-0), Κρίσταλ Πάλας (0-0), Γουέστ Χαμ (1-1) και Μπόρνμουθ (1-1) και μια μέτρια νίκη με 1-0 επί της Φούλαμ έχουν κάνει τη Νιουκάσλ Γιουνάιτεντ την πιο βαρετή ομάδα του πρωταθλήματος. Οι «καρακάξες» εξακολουθούν να διατηρούν την υψηλή τέταρτη θέση με 41 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 35:13.
Λίβερπουλ
Την παραμονή η Λίβερπουλ νίκησε την Έβερτον (2:0), χάρη σ’ αυτό ανέβηκε στην ένατη θέση με 32 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 34:26. Αλλά πριν από αυτό, οι «κόκκινοι» απέτυχαν ειλικρινά σε αναμετρήσεις με τις Μπρέντφορντ (1:3), Μπράιτον (0:3), Τσέλσι (0:0) και Γουλβς (0:3), έτσι βρίσκονται ήδη εννέα βαθμούς πίσω από τους 4 πρώτους.
Πρόβλεψη
Η Νιουκάσλ Γιουνάιτεντ γνώρισε μόνο μία ήττα στο πρωτάθλημα μόνο από τη Λίβερπουλ, αλλά τώρα οι παίκτες του Κλοπ δεν φαίνονται τόσο πειστικοί όσο στα τέλη Αυγούστου. Η πρόβλεψή μου είναι: σε αυτό το ματς οι γηπεδούχοι θα είναι λίγο πιο κοντά στην επιτυχία. Στοίχημα στη νίκη της Νιουκάσλ Γιουνάιτεντ με χάντικαπ 0 και απόδοση 1,89.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *