The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντόρτμουντ εναντίον Σεβίλλη: πρόβλεψη για τον αγώνα

БоруссияД-Севилья-09.03b

Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Τρίτη,  9 Μαρτίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Βεστφάλεν

Στη νέα εβδομάδα δεν θα χρειάζεται πλέον να ψάχνετε θέματα για προβολές και στοιχήματα, τα διεθνή ποδοσφαιρικά κύπελλα θα επιστρέψουν στην Ευρώπη. Συμπεριλαμβανομένου του Champions League. Θα έχουμε τη δεύτερη φάση του γύρου των 16. Μεταξύ των πρώτων η τοπική Ντόρτμουντ θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει το χάντικαπ εναντίον της Σεβίλλη. Θα τα καταφέρουν οι φιλόδοξοι Γερμανοί με τους έμπειρους Ισπανούς;

Η Ντόρτμουντ θα προσπαθήσει να προχωρήσει στο Champions League όσο το δυνατόν περισσότερο

Οι «μαύρο-κίτρινοι» σε καμία περίπτωση δεν εγγυήθηκαν τη θέση στην επόμενη κλήρωση του κύριου ευρωπαϊκού κυπέλλου. Στην Μπουντεσλίγκα έχασαν πολλούς βαθμούς κατά τη διάρκεια του χειμώνα, και τώρα το ζήτημα δεν συνδέεται τόσο πολύ με τις προσπάθειες να αγωνιστεί για τη «ασημένια σαλατιέρα», αλλά μάλλον να τερματίσει στην πρώτη τετράδα στο τέλος. Αλλά την ίδια στιγμή, οι «σφήκες» είναι αρκετά καλές σε άλλα τουρνουά. Νίκησαν την Γλάντμπαχ (ειρωνικά, ομάδα του μελλοντικού προπονητή τους) στο Γερμανικό Κύπελλο. Ενώ στο Champions League, απροσδόκητα, κατάφεραν να κερδίσουν στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν.

Η Σεβίλλη θα μπορούσε να χαλάσει τη σεζόν της με ένα κακό τέλος

Η «Λευκή Ανδαλουσία» ήταν ένας από τους νικητές το 2019/2020. Επέστρεψε στην κορυφή-4 της Πριμέρα και κατάφερε να κερδίσει ξανά το Europa League. Φαινόταν ότι και τώρα θα υπάρξουν μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει ένα άλλο, ήδη εσωτερικό τρόπαιο, το Copa del Rey. Αλλά μετά τον πρώτο ημιτελικό, κερδισμένο με σκορ 2-0, οι παίκτες του Γιουλέν Λοπετέγκι έχασαν κυριολεκτικά τα πάντα μόνοι τους στο Camp Nou. Με ελάχιστο πλεονέκτημα της Μπαρτσελόνα στο 2ο ημίχρονο, ο Ter Stegen απέκρουσε το πέναλτι και στο 94ο λεπτό ο Piquet έστεψε την τελευταία επίθεση με το πιο σημαντικό γκολ. Για την παράταση η Σεβίλλη δεν έχουν απομείνει δυνάμεις, παρέμεινε στη μειονότητα κιόλας… Στη La Liga σίγουρα θα είναι σε θέση να επαναλάβουν το αποτέλεσμα του περασμένου έτους, ίσως ακόμη και να το βελτιώσουν, αλλά ο τίτλος σαφώς χάθηκε. Αποδεικνύεται λοιπόν ότι πρέπει να παλέψουν σοβαρά την άνοιξη μόνο στο Champions League. Αλλά εκεί, έχοντας ανοίξει σκορ εντός έδρας, οι Ισπανοί κατάφεραν να χάσουν τρεις φορές σε απάντηση πριν από το διάλειμμα. Το μόνο που κατάφεραν στο δεύτερο ημίχρονο ήταν να σκοράρουν (ο De Jong ήταν καλός σε αντικατάσταση, καταγράφοντας 2:3. Έτσι οι πιθανότητες είναι 2 φορές περισσότερες.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Ντόρτμουντ βελτιώνει σταδιακά τα αποτελέσματα των προσωπικών συναντήσεων. Ξεκίνησε με ήττα εντός έδρας το 2010, μετά 2-2 και τελικά κέρδισε τον Φεβρουάριο.

Πρόβλεψη

Η Ντόρτμουντ  θα ικανοποιηθεί με 0:0, αλλά είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι οι Γερμανοί θα παίξουν για ένα τέτοιο σκορ. Οπότε δεν θα βαρεθούμε στον επερχόμενο αγώνα, ποντάρουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,666.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *