The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Πόρτο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ювентус-Порту-09.03b

Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γιουβέντους

Με μερικά από τα κορυφαία πρωταθλήματα να ολοκληρώνονται τη Δευτέρα, το ποδόσφαιρο θα επιστρέψει στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό. Και μία από τις κύριες ίντριγκες του γύρου των 16ο του Champions League είναι εάν η Γιουβέντους θα μπορέσει να προχωρήσει στον επόμενο γύρο; Ή η Πόρτο θα αξιοποιήσει στο έπακρο το πλεονέκτημά της;

Η Γιουβέντους έχει μόνο μία πραγματική ευκαιρία να σώσει τη σεζόν

Η «Γηραιά Κυρία» κέρδισε το Σούπερ Καπ, για να πάρει το πρώτο τρόπαιο ως προπονητής, ο Andrea Pirlo έπρεπε να νικήσει τον φίλο του, τον Gennaro Gattuso και τη Νάπολί του. Επίσης, ο μεγιστάνας του Τορίνο έχει την ευκαιρία να πάρει το Σούπερ Καπ, έφτασε στον τελικό, αποκλείοντας την Ίντερ στον ημιτελικό. Αλλά ποιος θα χαίρεται σοβαρά για αυτά τα τρόπαια, συνειδητοποιώντας ότι το «scudetto», το οποίο έχει ήδη γίνει παράδοση, ξεφεύγει από τα χέρια; Το να φτάσουν τους «Nerazzurri», καθοδηγούμενους από τον Αντόνιο Κόντε στο τρόπαιο, φαίνεται σχεδόν αδύνατο έργο, απλά δεν υπάρχει χρόνος. Απομένει μόνο μία ελπίδα: να «χτυπήσουν» το Champions League. Ο Pirlo έχει κερδίσει εδώ, αλλά ως παίκτης. Ωστόσο, αρχικά ο Ρονάλντο και η παρέα του πρέπει να ξεπεράσουν τουλάχιστον τους 16…

Η Πόρτο δεν έλαμψε στην εγχώρια σκηνή αυτή τη σεζόν

Οι «Δράκοι» έχουν ήδη μια ελάχιστη πιθανότητα να κερδίσουν τον επόμενο τίτλο πρωταθλήματος. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι πολύ καλή αυτή τη σεζόν, και σίγουρα πηγαίνει προς το πολυαναμενόμενο «χρυσό». Κανείς δεν θα έχει χρόνο να αντισταθμίσει ένα τόσο σίγουρο πλεονέκτημα. Έτσι, στους παίκτες του Σέρζιο Κονσεϊσάο μένει να αγωνιστούν για τη 2η θέση και, το πιο σημαντικό, να μην πέσουν κάτω από τους τρεις πρώτους, τώρα οι ανταγωνιστές δεν είναι μόνο η Μπενφίκα, αλλά και η Μπράγα, όλα δεν είναι τόσο απλά. Αλλά στο Champions League υπάρχουν ελπίδες. Αρχικά, η ομάδα από την Πορτογαλία έγινε ο μόνος εκπρόσωπος των μη ευρωπαϊκών κορυφαίων πέντε που κατάφερε να φτάσει στη ζώνη πλέι-οφ. Μετά οι «δράκοι» κατάφεραν να ξεκινήσουν εκεί με την εντός έδρας νίκη. Ναι, ο Bettencourt τους βοήθησε πολύ, μετά από το λάθος του οποίου ο Taremi σκόραρε ένα γρήγορο γκολ. Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου ο Marega διπλασίασε το προβάδισμα των Πορτογάλων, βάζοντας την πρωταθλήτρια Ιταλίας στο χείλος της καταστροφής. Και μόνο το γκολ του Κιέζα στο 82ο λεπτό ήταν σε θέση να επιστρέψει στη Γιουβέντους πραγματικές πιθανότητες επιτυχίας.

Προηγούμενοι αγώνες

Πριν από αυτά τα 1-2 η Γιουβέντους δεν είχε χάσει ποτέ από την Πόρτο, και κέρδισε 3 στους 4 αγώνες στη σειρά. Τώρα πρέπει να κερδίσει ξανά για να προχωρήσει.

Πρόβλεψη

Η Πόρτο θα κλειστεί στην άμυνα για να παίξει το 0-0. Η Γιουβέντους θα το κάνει αν ανοίξει σκορ. Σας συνιστούμε να ποντάρετε στο σύνολο είναι κάτω από 3,0 με απόδοση 1,66.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *