The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπράγκα εναντίον Γούλβερχαμπτον: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Брага-Вулверхэмптон-28.11b

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Κ – 5 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η Πέμπτη θα είναι η εποχή του Γιουρόπα Λιγκ. Όπως και στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο προτελευταίος γύρος παίζεται εδώ. Σε ένα από τους ομίλους αυτή τη στιγμή η Μπράγκα και η Γούλβερχαμπτον θα παίξουν την 1η θέση στο κουαρτέτο. Θα μπορέσουν οι Άγγλοι να νικήσουν τους πιο έμπειρους Πορτογάλους στην έδρα τους; Η ομάδα δημιουργών του ιστότοπου έχει ήδη ετοιμάσει την πρόβλεψη για τον αγώνα στις 28 Νοεμβρίου 2019.

Η Μπράγκα αρχίζει να ζωντανεύει

Οι «αρχιεπίσκοποι» έχουν ήδη συνηθίσει να τοποθετούνται ως «χάλκινη» ομάδα της Πορτογαλίας – προς το παρόν δεν έχουν τη δύναμη να αμφισβητήσουν την Μπενφίκα από το Πόρτο, αλλά έχουν αφήσει πίσω τους ένα άλλο ιστορικό γίγαντα τη Σπόρτινγκ αρκετά συχνά τα τελευταία χρόνια. Αλλά στο σημερινό πρωτάθλημα η ενδεκάδα του Sa Pinto έχασε πολλούς βαθμούς στο πρώτο μέρος και τραβιόταν στο κάτω μέρος της κατάταξης. Ακόμα και τώρα, με 3 νίκες στους τελευταίους 5 γύρους, η Μπράγκα είναι ακόμα εκτός της ευρωπαϊκής ζώνης ανταγωνισμού. Αλλά στο Γιουρόπα Λιγκ όλα είναι εντάξει. Οι νικητές επί της Σπαρτάκ Μόσχας ηγούνται την κατάταξη του τουρνουά, όπου κατάφεραν ήδη να νικήσουν τους Βρετανούς εκτός έδρας και να πάρουν 6 βαθμούς με την Μπεσίκτας. Όμως, και οι «αρχιεπίσκοποι» δεν είναι τέλειοι, κατάφεραν να παίξουν εντός έδρας μόνο ισοπαλία με το αουτσάιντερ, Σλοβάν, τους Σλοβάκους βοήθησε το αυτογκόλ του Μπρούνο Βιάνα στο 87ο λεπτό.

Γούλβερχαμπτον έμαθε να παίζει σε δύο μέτωπα

«Οι λύκοι» ξεκίνησαν δύσκολα τη σεζόν. Συγκρίθηκαν όλο και περισσότερο με την Μπέρνλεϊ πριν από ένα χρόνο, έναν άλλο αγγλικό σύλλογο, ο οποίος μετά από μια απίστευτα μεγάλη παύση επέστρεψε στη διεθνή σκηνή, για να αποτύχει τελικά τόσο στο Γιουρόπα Λιγκ όσο και στην Πρέμιερ Λιγκ. Όμως, το έργο με επικεφαλής τον Nuno Espirito Santo έχει πιο έμπειρους και απλά δροσερούς ποδοσφαιριστές. Μέχρι το τέλος του φθινοπώρου η ομάδα είχε προσαρμοσθεί σε αυξημένα φορτία και κατέκτησε την περιστροφή στο σωστό βαθμό. Στην Πρέμιερ Λιγκ το αήττητο σερί της Γούλβερχαμπτον τρέχει ήδη 7 αγώνες, κατά τη διάρκεια του οποίου νικήθηκε η Μάντσεστερ Σίτι, και στους τελευταίους γύρους οι Άστον Βίλα και Μπόρνμουθ έπεσαν στη σειρά. Τώρα οι «λύκοι» είναι οι πέμπτοι, υψηλότεροι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Τότεναμ. Στο Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας περάσει καλά τα προκριματικά, η ομάδα σκόνταψε με τους Πορτογάλους, αλλά μετά κέρδισε και τους τρεις αγώνες και de facto είχε ήδη κρατήσει τη θέση για τον εαυτό της στην κλήρωση της άνοιξης.

Πρώτος αγώνας

Τον Σεπτέμβριο, τα κλαμπ έπαιξαν στα αγγλικά το «Molyneux». Εκεί, ο αξέχαστος  για τους Ρώσους οπαδούς, Ricardo Horta σημείωσε το μοναδικό γκολ.

Πρόβλεψη

Ας αμφισβητήσουμε ότι η Μπράγκα είναι τόσο φαβορί όσο φαίνεται για τους bookmakers. Θα υπάρξει ένας αρκετά ίσος και πεισματικός αγώνας, και οι δύο ομάδες θα πρέπει να σκοράρουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν με απόδοση 1,92.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *