The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Μπορούσια Ντόρτμουντ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Барселона-БоруссияД-27.11b

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ – 5 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Καμπ Νόου

Η μονομαχία με την αφίσα Μπαρτσελόνα – Μπορούσια Ντόρτμουντ θα έχει σίγουρα μεγάλη επιτυχία στους φίλαθλους. Αποφασίσαμε να ετοιμάσουμε την πρόβλεψη μας για αυτή τη συναρπαστική μάχη.

Η Μπαρτσα δεν εμπνέει φόβο

Εάν χρησιμοποιείτε ξηρούς αριθμούς, η Μπαρτσελόνα δεν είναι τόσο άσχημη αυτή τη σεζόν. Η ομάδα ηγείται στον όμιλο του πρωταθλήματος Ισπανίας μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης και επίσης ηγείται το κουαρτέτο στο Champions League. Αν όμως αναλύσετε το παιχνίδι, υπάρχουν ερωτήσεις ήδη εδώ. Φαίνεται ότι οι σχέσεις μεταξύ Messi και Griezmann δεν δούλεψαν, το αστέρι της Αργεντινής συχνά αγνοεί τον Γάλλο σε πλεονεκτικές θέσεις. Υπήρξε ένα ανησυχητικό σημάδι όταν η ομάδα δεν μπόρεσε να νικήσει τη Σλαβία της Πράγας εντός έδρας – 0-0. Φαίνεται ότι υπάρχει ένταση μέσα στην ομάδα, ίσως χρειάζεται να αλλαχτεί ο τεχνικός, υπάρχει ήδη πολλή συζήτηση γι’ αυτό. Στον επερχόμενο αγώνα ο Piquet δεν θα παίξει σίγουρα για τη Μπάρτσα εξαιτίας της εξάντλησης των κίτρινων καρτών, ο Semedu και ο Alba επίσης είχαν τραυματισμούς, οι απώλειες αυτές θα εξασθενίσουν σημαντικά την άμυνα.

Τα προβλήματα των «σφιγγών» είναι στην άμυνα

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν έχει μεγάλη σταθερότητα αυτή τη σεζόν. Η ομάδα μπορεί να βγάλει δύο εντελώς διαφορετικά ημίχρονα. Στον τελευταίο γύρο της Bundesliga οι «σφίγγες» φιλοξενούσαν ένα απελπισμένο αουτσάιντερ του πρωταθλήματος – την Πάντερμπορν. Μετά το πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Λουσιέν Φάβρε καίγονταν 0:3, στο δεύτερο ημίχρονο η Ντόρτμουντ κατάφερε να ισοφαρίσει, ο αγώνας έληξε με ισοπαλία – 3:3. Πρόσφατα παιχνίδια έχουν δείξει ότι οι «σφίγγες» έχουν τεράστια αμυντικά προβλήματα που ακόμα και αδύναμες ομάδες μπορούν να χρησιμοποιήσουν. Στο γερμανικό πρωτάθλημα η ομάδα βρίσκεται στην έκτη θέση, 5 βαθμούς πίσω από τον ηγέτη. Τα πράγματα πάνε καλά στο Champions League, εδώ ο σύλλογος είναι ο δεύτερος στον όμιλο και είναι μόνο ένα βαθμό πίσω από την Μπάρτσα. Στον επερχόμενο αγώνα λόγω τραυματισμού δεν θα παίξει ο Delaney, η συμμετοχή του Paco Alcácer λόγω τραυματισμού είναι επίσης υπό αμφισβήτηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο αγώνα των αντιπάλων του Champions League οι ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον και ποιοτικό ποδόσφαιρο. Έλειπαν μόνο τα σημειωμένα γκολ, η Ντόρτμουντ ήταν πιο κοντά στη νίκη, αλλά ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνας, Mark-Andre Ter Stegen, ήταν ο πραγματικός ήρωας της συνάντησης, ο οποίος αντέκρουε τα πάντα, και μάλιστα το πέναλτι, ωα αποτέλεσμα 0-0.

Πρόβλεψη

Αυτή τη σεζόν η Μπαρτσα μόνο μία φορά απέτυχε να κερδίσει στο Καμπ Νόου, με κάποιο θαύμα η Σλάβια κατόρθωσε να αντισταθεί. Οι Καταλανοί δεν είναι σε καλή κατάσταση τώρα, αλλά η ομάδα είναι ιδιαίτερα καλή στη έδρα της. Πιστεύουμε ότι οι ομάδες πρέπει να πληρώσουν το χρέος για τον τελευταίο αγώνα, και να ευχαριστήσουν τους φίλαθλους με την απόδοση. Αν και ποντάρουμε στην καθαρή νίκη της Μπαρτσα, η οποία θα πρέπει να οργανώσει πρόκριση από τον όμιλο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *