The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπελσίνα Μπομπρούισκ εναντίον Ντιναμό Μπρεστ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Белшина-ДинамоБрест-03.05b

Πρωτάθλημα Λευκορωσίας

Κυριακή, 3 Μαΐου 2020, 2:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σπαρτάκ

Το κύριο αουτσάιντερ του τρέχοντος πρωταθλήματος φιλοξενεί τη τρέχουσα πρωταθλήτρια, η οποία είναι πιο κοντά στη ζώνη υποβιβασμού παρά στο βάθρο. Θα καταφέρει η Ντιναμό να αποκατασταθεί για τις αποτυχίες των τελευταίων εβδομάδων;

Μπελσίνα Μπομπρούισκ

Οι «ερυθρόμαυροι» δεν μπορούν να κερδίσουν ούτε μία νίκη αυτή τη σεζόν. Το μόνο πράγμα που μπορεί να παρηγορήσει τους οπαδούς της ομάδας του Eduard Gradoboev είναι ότι πρόσφατα άρχισαν τουλάχιστον να κερδίζουν βαθμούς παίζοντας ισοπαλίες. Έτσι, ήταν δυνατόν να σημειωθεί ισοπαλία με τη Νέμαν και Σμολέβιτσι με το ίδιο σκορ 1:1. Στον τελευταίο γύρο η Μπελσίνα Μπομπρούισκ ήταν πάλι κοντά στο να βάλει ένα άλλο σημείο στον κουμπαρά. Στον εκτός έδρας αγώνα με τη Σλουτσκ, οι «ερυθρόμαυροι», αν και ήδη έχαναν 0:2 στο πρώτο ημίχρονο, μπόρεσαν να ισοφαρίσουν μέχρι την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου της συνάντησης. Βέβαια αυτή τη φορά η ομάδα του Gradoboev δεν ήταν τυχερή, η Σλουτσκ σκόραρε στο τέλος, η Μπελσίνα Μπομπρούισκ έχασε με σκορ 2:3. Η ομάδα του Μπομπρουίσκ παραμένει στην τελευταία θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας κερδίσει μόνο δύο βαθμούς.

ΝΤΙΝΑΜΌ ΜΠΡΕΣΤ

Η ομάδα του Σεργκέι Κοβαλτσούκ στον τελευταίο γύρο υπέστη δεύτερη ήττα στη σειρά και πάλι απέτυχε να σκοράρει. Την περασμένη εβδομάδα η Ντιναμό Μπρεστ έχασε από τη Βίτεμπσκ (0:1) εκτός έδρας, ενώ το Σάββατο στην έδρα της οι «λευκό-μπλε» δεν κατάφεραν να αντιταχθούν με τίποτα στη Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ (0:2). Η κατάσταση της Ντιναμό Μπρεστ είναι πράγματι κρίσιμη: η σημερινή πρωταθλήτριας της χώρας έπεσε στην 14η θέση, έχοντας μόνο επτά βαθμούς στο ενεργητικό.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Θεωρώ ότι σε αυτόν τον αγώνα η Ντιναμό Μπρεστ θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να αποκατασταθεί για πρόσφατες αποτυχίες. Επιπλέον, η Μπελσίνα Μπομπρούισκ είναι τόσο καταστροφική στην άμυνα που ακόμη και όσοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες όταν παίζουν εκτός έδρας δεν θα πρέπει να έχουν προβλήματα με τους «λευκούς-μπλε». Οι θαυμαστές θα πρέπει να δουν κάμποσα γκολ στο τέρμα των «ερυθρόμαυρων». Προτείνω να στοιχηματίσετε στη νίκη των φιλοξενούμενων με χάντικαπ (-1) με απόδοση 2,345.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *