The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βίτεμπσκ εναντίον Σλάβια Μόζιρ Πρόβλεψη για τον αγώνα

Витебск-СлавияМозырь-03.05b

Πρωτάθλημα Λευκορωσίας

Κυριακή, 3 Μαΐου 2020, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Οι βόρειοι, που σταθεροί παίζουν στην αρχή του πρωταθλήματος, θα φιλοξενούν τους Σλάβους στην έδρα τους, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό χάνουν πιο συχνά, βρισκόμενοι στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα του τουρνουά. Ποιος από τους αντιπάλους θα πετύχει;

ΒΊΤΕΜΠΣΚ

Μετά από δύσκολη νίκη στην έδρα της πάνω από τον κάτοχο του χρυσού μετάλλου Ντιναμό Μπρεστ στον προπροηγούμενο γύρο (1:0), η Βίτεμπσκ αναμενόμενα έπαιξε αδύναμα εκτός έδρας με την Ίσλοτς. Οι παίκτες του Σεργκέι Γιασίνσκι απλά δεν είχαν τους ηθικούς και φυσικούς πόρους για να κρατήσουν το δεύτερο παιχνίδι στη σειρά στο ίδιο υψηλό επίπεδο. Ως αποτέλεσμα, η Ίσλοτς, παίζοντας με αυτοπεποίθηση στην έδρα της, πέτυχε νίκη με σκορ 2:0. Η Βίτεμπσκ μετά από αυτή την αποτυχία έπεσε στην πέμπτη θέση, τρεις βαθμούς πίσω από την κορυφαία Σλουτσκ.

ΣΛΑΒΙΑ ΜΟΖΙΡ

Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες στα τέλη Μαρτίου – αρχές Απριλίου (2:1 έναντι της ΜΠΑΤΕ στο εθνικό πρωτάθλημα και 1:0 στο Κύπελλο, καθώς και 2:1 έναντι της Ντιναμό Μπρεστ), οι Σλάβοι αδυνατούν να κερδίσουν για τρεις γύρους. Πρώτα, η ομάδα του Μιχαήλ Μαρτίνοβιτς έπαιξε ισοπαλία με τον αρχάριο της Πρέμιερ Λιγκ Ρουχ (0:0) και στη συνέχεια έχασε από την Ίσλοτς (1:2) και τη Μινσκ (1:3) στον τελευταίο γύρο. Ο σύλλογος από το Μόζιρ στην αρχή της σεζόν άφησε μια καλή εντύπωση, έχοντας καταφέρει να νικήσει την τρέχουσα πρωταθλήτρια της χώρας και τον κάτοχο των αργυρών μεταλλίων στη σειρά. Αλλά οι επόμενοι αγώνες έχουν δείξει ότι αυτές είναι βραχυπρόθεσμες επιτυχίες· σε μεγάλη απόσταση οι Σλάβοι μπορούν να βασίζονται στο μέγιστο να θα φτάσουν στους πρώτους δέκα. Τώρα η Σλάβια Μόζιρ με επτά βαθμούς καταλαμβάνει τη 13η θέση.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Η Βίτεμπσκ η οποία παίζει σταθερά στην έδρα της, θα πρέπει να επιτύχει για άλλη μια φορά σε αυτόν τον αγώνα. Τώρα είναι ήδη προφανές ότι δεν βγήκε τρομερή αίσθηση από τη Σλαβία Μόζιρ, παρά τις πολλές λαμπρές νίκες στην αρχή του πρωταθλήματος. Στον επόμενο γύρο πρέπει να κερδίσουν οι βόρειοι που παίζουν με ικανότητες και ακαδημαϊκά. Σας συμβουλεύω να στοιχηματίσετε στη νίκη της Βίτεμπσκ στον επερχόμενο αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Βίτεμπσκ με απόδοση 2,19.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *