The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Εσπανιόλ Βαρκελώνης: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Барселона-Леганес-16.06b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Καμπ Νόου

Όποια και αν είναι η κατάσταση των συλλόγων, το καταλανικό ντέρμπι θα είναι πάντα ενδιαφέρον. Προτείνουμε τη δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Εσπανιόλ, δεν θα δούμε μια τέτοια συνάντηση την επόμενη σεζόν.

Η Μπάρτσα σχεδόν δεν έχει πιθανότητα τίτλου

Τέσσερις γύρους πριν από το τέλος του πρωταθλήματος η Μπαρτσελόνα είναι δεύτερη, πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης 4 βαθμούς. Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη, επειδή ο αντίπαλος έχει στην πραγματικότητα το δικαίωμα σε δύο ισοπαλίες ή μία ήττα. Εάν οι πόντοι είναι ίσοι, οι Μαδριλένιοι θα είναι υψηλότεροι λόγω των προσωπικών συναντήσεων. Το πιο ενοχλητικό πράγμα είναι ότι ο αντίπαλος δεν έχει δύσκολες αναμετρήσεις στο τέλος, εκτός αν η Βιγιαρεάλ μπορέσει να δώσει μάχη. Το «κίτρινο υποβρύχιο» η Μπάρτσα βύθισε στον τελευταίο γύρο 4:1. Αλλά πριν από αυτό υπήρχαν τρεις ισοπαλίες σε τέσσερις αγώνες. Τα κακά αποτελέσματα προκάλεσαν εσωτερικές συγκρούσεις μεταξύ παικτών και προπονητή. Οι μέρες του Kike Setiena στο κλαμπ είναι αριθμημένες, αλλά η Μπάρτσα φέτος είναι χωρίς τρόπαια, και ακόμη και ο Μέσι δεν πιστεύει ότι θα κερδίσουν το Champions League.

Η Εσπανιόλ συσκευάζει βαλίτσες στη Σεγούντα

Όλοι γνωρίζουν την Εσπανιόλ ως μια καλά μεσαία ομάδα, που μερικές φορές παίζει ακόμη και σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς. Τώρα η ομάδα θα αλλάξει την εγγραφή και θα περάσει την επόμενη σεζόν στη Σεγούντα, οι πιθανότητες σωτηρίας είναι μόνο θεωρητικές, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν 11 πόντοι υστέρησης από τη σωτήρια ζώνη 4 πριν από το τέλος του πρωταθλήματος. Σερί ηττών της ομάδας εκτείνεται για πέντε αγώνες. Η νίκη επί της Μπάρτσα θα μπορούσε να αποτελέσει ένα εξαιρετικό αποχαιρετιστήριο δώρο, αλλά όχι σε μια τέτοια φόρμα που βρίσκεται η ομάδα.

Προσωπικές συναντήσεις

Υπήρχαν πολλά τέτοια καταλανικά ντέρμπι, μεγάλο πλεονέκτημα εδώ είναι στην πλευρά της Μπαρτσελόνα. Ταυτόχρονα σας υπενθυμίζουμε ότι στον πρώτο γύρο οι «παπαγάλοι» κέρδισαν σημαντικούς βαθμούς από τους γείτονές τους, ισοφαρίζοντας στο τέλος του παιχνιδιού.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων γενικά δεν πιστεύουν στην ίντριγκα του επερχόμενου ντέρμπι. Η Μπάρτσα έχει προβλήματα στην ομάδα, αλλά ο Μέσι και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να νικήσουν πανεύκολα έναν τόσο σπασμένο αντίπαλο. Η Μπαρτσελόνα είναι στην ευχάριστη θέση να οδηγήσει τους γείτονες στη χαμηλότερη κατηγορία και θα προσπαθήσει να το κάνει με σιγουριά. Ποντάρουμε στην επιτυχία τους «μπλαουγκράνα» με χάντικαπ -2 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με χάντικαπ -2 με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *